2821
2789
عنوان

جنسیت جنین

124 بازدید | 9 پست

سلام،خسته شدم از حرفای خانواده همسر،جوری راجب اینکه جنسیت بچه من چی باشه صحبت میکنن انگار حالا دختر یا پسر باشه میخواد کاری واسه کسی کنه

همین حرفاشون باعث شده من تموم بارداریم به جنسیت فکر کنم،

من همیشه گفتم دختر دوست دارم جلوشون

ولی هی میان میگن اگه بچه شما پسر شد ما اسممون رو عوض میکنیم

خوب یعنی چی

این ارامش دادن به یه زن بارداره؟؟

ان تی جنسیت رو معلوم نکرد

واقعا گفت مشخص نیست

اما علائم پسر بودن نمیبینم توش

ولی دخترم نیست

حالا میگن نه ان تی میگه بچه چیه

امکان نداره نگه

انگار ما بخوایم از عمد نگیم جنسیت رو

بگو یا دختره یا پسر .اردک ک نیست ..اصلا  چه فرقی میکنه .حالا انگار پسرشون چه تاجی ب سرشون زده ک میخان نسلش پایدار بمونه .انقد بدم میاد از اینجور ادما .من ۱۰سال باردار نشدم تا چندوقت پیش هی تیکه مینداختن ..حالا ک باردارشدم هی زنگ میزنن میگن ایشااااالا ک پسره ..زن عموی شوهرم گفت ایشاااالا یا پسر مثه نوه من بشه ..گفتم ن ایشالا یه دختر مثه دختره جاریم بشه مثه فرشته اس ..حالا رفتم سونوپسره هی میگن خدااااروشکر ک پسره .خوب شد ک بعد از ۱۰سال دختر نشد 😒😒😒گفتم حتی اگه دختر میشد بیشتر از الان خوشحال بودم والا انگار دختر چشه

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

عزیزم ذهنتو از هممممممممه این چیزا خالی من فققققققط دعا کن سالم باشه فقققققط همین

هرکی هرچی گفت بگو خدا داده هرچی داده رو چشمم میذارم 

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای نمیدونید من رو کلافه کردن،هر روز زنگ میزنن،هر روووووز 

زمانش رو میشمارن که مثلا من تا چند وقت دیگه ۱۶ هفتم،بعد هم میگن نه جنسیتش که مهم نیست

اخه اگه مهم نیست این حرفا چیه

چون من همسرم باشگاه رفته اونم ده سال پیش

و دارو خورده 

برادرش میگه نه عمرا پسر نمیشه دلتون رو صابون نزنید

وای نمیدونید من رو کلافه کردن،هر روز زنگ میزنن،هر روووووز  زمانش رو میشمارن که مثلا من تا چند ...

اصلا ربطی نداره من شوهرم باشگاه میرفت حتی از این پودرا هم میخورد ولی پسر شد 

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

کاش این فرهنگ جا میوفتاد که جنسیت بچه فقط به پدر مادرش ربط داره نه کسی دیگه،این هر روز اعصاب یکیو خورد کردن برای چیزی که اصلا به اونا مربوط نیست واقعا وقیحانه است

من فقط میگم برای من و همسرم اصلاااا مهم نیست ،هر چی باشه سالم باشه،حتی میگن زودتر برو سونو تا معلوم بشه،میگم عجله ای ندارم ما که فرقی نمسکنه برامون اگه هم یه روز جنسیت رو بپرسیم صرفا برای خرید وسائله نمیرم تا انومالی،اما باز فردا همون اش و همون کاسه،کافیه اسم ویارم بیاد سریع تعیین جنسیت میکنن