2777
2789
عنوان

تفریح باهمسر

247 بازدید | 19 پست

شما همسرتون براتون وقت میزاره که ببرتون بیرون یاجمعه هام حتی میره سرکار یامیپیچونه.من هنوزعقدم دوساله ولی زیادیادم‌نمیاد بگه بریم بیرون یا تفریحی.این ۳.۴ماه اخیر که اصلا...ازش ناامیدشدم.حس میکنم همه تعطیللیا میرن بیرون فقط من تنهاتوخونه...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به زور ببرش شوهر منم همينطوريه فقط دلش ميخواد با خانواده اش رفت و امد كنيم از اين قفس به اين قفس

به زور..خب ادم میگم چقد ایم بی تفاوته .غروری دارم منم دیگه.مسخره کرده 

آخ دقیقا 

خیلی خوبه گردش و مسافرت رفتن 

اگه نمیبره تو ازش بخوا 

البته اگه میدونی میتونه ببره و نمیبره ها.. 

چون یهو میبینی دستش خالیه ماشین نداره اینجور چیزا.. 

ولی اگه میدونی اوکیه عکس‌ جاهای قشنگ و هی براش بفرست یذره ام خودتو لوس‌کن بگو بریم اینجا خیلی خوب میشه و فلان😂👌

اونوخ بم میگع رفیق باز با دوستات بروشوهر میخای چکار

بگو باشه رفيق بازم وقتى همه اش افسرده اى منم نياز به تفريح دارم

نذار بهت مارك بچسبونه بهش مارك بزن خودت

با خانواده ات برو گردش و تفريح

ماهرخ هستم 

شوهر من عاشق مسافرت 

خدایا چرا هر چی صدات میکنم صدام بهت نمیرسه باهام قهری من که جز تو کسی رو ندارم اگه تو دستم رو نگیری توبهم توجه نکنی من به کجا پناه ببرم خدایا بیشتر از توانم امتحانم میکنی دیگه طاقتم تموم شده نمیکشم مگه نمیگن خدا یه دری رو ببنده در دیگه ای رو باز میکنه چرا همه درات به روم بسته است خدا جز تو پناهی ندارم پناهم باش دستم رو بگیر منو محکم تو بغلت بگیر خدایااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااا.😪😪😪😭😭😭😭😭😭😭 
مث شوهرمن ولی دستمون خالیه 😔

آفرین درس گفتی

دس خالی 

البته ما یه باع داریم که تابستون  اونجا خوش میگذره

اما اگه پول داشت وجب به وجب دنیا رو میگشتیم

خدایا چرا هر چی صدات میکنم صدام بهت نمیرسه باهام قهری من که جز تو کسی رو ندارم اگه تو دستم رو نگیری توبهم توجه نکنی من به کجا پناه ببرم خدایا بیشتر از توانم امتحانم میکنی دیگه طاقتم تموم شده نمیکشم مگه نمیگن خدا یه دری رو ببنده در دیگه ای رو باز میکنه چرا همه درات به روم بسته است خدا جز تو پناهی ندارم پناهم باش دستم رو بگیر منو محکم تو بغلت بگیر خدایااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااا.😪😪😪😭😭😭😭😭😭😭