2821
2789
عنوان

شوهر خسیس

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 57 پست
خوب خیلی خوبه که دوس بودین اونموقع نفهمیدی خسیسه؟؟!!حالا من سنتی ازدواج کردم هعییی می گم خوش به حال ...

نه به خدا.مثلا همه مناسبتا گل و رستوران و کادو 

ولی همون موفعم مثلا طلا میداد یه چیز نازک اما من میگفتم خب دوستیم طبیعیه

خندش چیه

بترسونش بگو راننده تاکسی ها گاهی مسافرای زنو میدزدن یا تو خیابون متلک میگن بهم البته محدودت نکنه ایندفعه

هر نفسی ک یک نفس بی گناه را بکشد گویی همه را کشته است . قرآن کریم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

افرین مهم ترین چیز همون حقیه که گرفتی حالا بگو من ماشین لازم دارم یکی از ماشینا رو بده به من دست من ...

اخه خدایی من حتی نمیخوام اون بخره خودم شاغل بودم حقوقم خوب بود  میتونستم بخرم اما بخاطر ایشون گزاشتم کنار حالا واقعا چند وقته خیلی ناراحتم که سر کار نمیرم

نه اخه منو میبره 😑اوصلا تاکسی در کار نیس

وای منم به هم میریزم با زنهاشون مثل بچه هاشون رفتار میکنن من تحمل ندارم اصلا ، البته من جدا شدم 

وای منم به هم میریزم با زنهاشون مثل بچه هاشون رفتار میکنن من تحمل ندارم اصلا ، البته من جدا شدم  ...

دقیقا من حتی نمیتونم یه خرید ساده برم تنهایی  عین خل همیشه اویزونه😆

دقیقا من حتی نمیتونم یه خرید ساده برم تنهایی  عین خل همیشه اویزونه😆

وای خدا ، تا کی ما زنها قراره بردگی کنیم ، کاش حداقل برن مشاوره همسر داری یاد بگیرن

اخه من با این اقا 5 سال دوست بودم خیلی  رفتاراش بعد عقد  متفاوت شد

دقیقا شوهر سابق منم تو عقد فرشته ای از آسمان بود 4 سال خواستگار سمج رفتیم زیر یه سقف فرداش گفت تا حالا خونه بابات بودی هر چی بابات گفت از حالا خونه منی هرچی من گفتم خخخخخخ فکر کرد عهد دقیانوسه انگار ملک خریده گفتم آقا اشتباه اومدی نه ماه بعد جدا شدم

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز