2821
2789
عنوان

شوهر خسیس

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 57 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خیلی از مردها اینطوری هستن ما هم تو فامیل داریم مرد خیلی خیلی پولداره زنش هم خیاط حرفه ای هست و درآمد داره خودش که اصلا بهش پول نمیده اما وقتی خانومه با پول خودش هم میخاد ماشین یا وسایل خونه یا هر چی بخره نمیذاره میخوام بگم فقط تو نیستی خیلیا شوهر خسیس و حسابگر دارن شوهر من تو بعضی چیزا خسیسه تو بعضی چیزا نه...داداش خودمم برا خانومش ماشین نمیخره میگه دیگه همش میره بیرون و گردش و.... 

خندش چیه

خندم گرفت که دوتا ماشین داره نمایشگاه داره ولی حاضر نیست یکی به تو بده از دست این مردا

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
اخه  اولا دوست دارم شخصی باشه دوما اون ماشیناشو نمیده به من که 😑فقط منو میرسونه

حتمانگرانه بجایی بزنی اتفاقی برات بیفته شوهرتونمیشناسی مگه؟

میشه برای سلامتی مادرم صلوات بفرستی❤
خوبه والا .مجردم بودم دوست بودیم حتی ماشین میداد دستم 😑😑😑

خوب خیلی خوبه که دوس بودین اونموقع نفهمیدی خسیسه؟؟!!حالا من سنتی ازدواج کردم هعییی می گم خوش به حال کساییکه دوس بودن 

نه چون همسر من هرچی خرید بنام من خرید برا تو حرمت قایل نیس  انگار بردشی خودش تایین میکنه چی ا ...

به نام من که نه چیزی نخریده .حتی برا ازدواج هم من مهریه نخواستم اونم جهاز نخواست اما حق طلاق گرفتم 

حرمت که نه خیلی قائل نیست  تو کلامی هم زیاد جالب نیس