2777
2789
عنوان

خونواده شوهر

137 بازدید | 7 پست

سلام خانما؛ببخشید میخواستم راهنماییم کنین.من تک عروسم خونواده شوهرمم بنده خداهاخوبن...بعضی اخلاقاشونو نمیپسندم و ازبعضی حرفایی اوایل ازدواج زدن کینه گرفتم هیشطوری هم نمیتونم یادببرم..منم اقدامم نمیدونن ولی همشم حرفشون حرف زایمان و...اصلادلم نمیخواد برم کنارشون هروقت شوهرم میگه دلم میخواد بهونه بیارم نرم کنارشون...یادلم میخواد چیزشون بگم دلم خنک شه🤦‍♀️

چکارکنم این اخلاقم خوب شه ازچشم خوب بهشون نگاه کنم؟دوستشون داشته باشم؟

کینه ای نباش به خودت ضررمیرسونی

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

والا منم مثل تو هستم ولی واقعا برام تجربه شده که اگه حرفی زدن همونجا جوابشون روبدم نزارم بگذره که کینه بشه یاعقده بعد 5سال به این نتیجه رسیدم

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

ببين منم خيلي ازشون بدم مياد خيلي كاراي بدي در حقم كردن حالم بهم ميخوره ميبنشمون اما چاره اي ندارم فقط فقط خودمو اينطوري آروم ميكنم كه به خاطر شوهرم ميرم

با همسرم ميرم مثل مهمون و ميام بدون اون يك بارم پامو خونشون نذاشتم و نميزارم زنگم نميزنم اصلا

چون انقدررر بهم بدي كردن ناراحتم كردن ديگه توان ندارم درباره ناراحتم كنن فاصلمو باهاشون حفظ كردم