yasiam مدیر استارتر عضویت: 1396/05/21 تعداد پست: 285 عنوان ساعت 77 بازدید | 11 پست چرا این وقت شب بیدارید؟ واسه این میپرسم ک خیلی سعی میکنم زود بخوابم ولی شده با خوابم مبارزه میکنم و خب به طبع صبح ام ازبین میره یا بی کیفیت میشه راه شما برای تنظیم خوابو بیداریتون چیه؟؟ 1399/11/02 | 03:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نــــهـال_بـــــلا عضویت: 1397/11/23 تعداد پست: 23279 اینکه بیدار بمونم ی روز کاملولی هر سری شکست میخورم و خوابم بیشتر خراب میشه😂 نه بسته ام به کس دل نه کسته بس ده من بل هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!
دلبرییی عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 5524 عشقمم نمیزاره زود بخوابم خودمم کرم دارم الان اون رفت من اومدم اینجا🤕🤕 زدم توگوش زندگی رفت بابزرگترش اومد 😐🖤دیوانه شمردندمرامردم این شهراما دل من تنگ خودم بود دمادم🙂😞 بدم میاد شاد باشم 🙂میدونی چرا؟؟چون هروقت شادبودم یهویکی زد توذوقم دلم شکست 😅میشه خندیدولی خوشحال نبود😅عشق قشنگه ولی تنهایی ترجیح داره بع آدمایی که فقط لب ودهنن 🙂💔
ته_دیگ_نون_لواش عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 8348 چون از صبح تا شب با پسرم درگیرم شب که میخوابه مثل عقده ای ها میام اینترنت تا جایی که چشام بسوزه بعد میرم میخوابم😑 قلمت بشکند روزگار اگر ننویسی بر ما چه گذشت 🖤
yasiam مدیر استارتر عضویت: 1396/05/21 تعداد پست: 285 دوست دارم اصن👀 چه خوب ولی اینجوری تنظیم نشدیم ما ادما اخه😣
yasiam مدیر استارتر عضویت: 1396/05/21 تعداد پست: 285 چون از صبح تا شب با پسرم درگیرم شب که میخوابه مثل عقده ای ها میام اینترنت تا جایی که چشام بسوزه بعد ... اخ اخ نه نذار چشمات اذیت شن، من ی مدت خیلی تو کامپیوتر کار داشتم و چشمام بد میسوخت دکتر رفتم گفت فشار چشم دارم درصورتیکه قبلا نداشتم
ته_دیگ_نون_لواش عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 8348 اخ اخ نه نذار چشمات اذیت شن، من ی مدت خیلی تو کامپیوتر کار داشتم و چشمام بد میسوخت دکتر رفتم گفت فشا ... اره میدونم خیلی کار بدیه باید ترکش کنم😩😩😩 قلمت بشکند روزگار اگر ننویسی بر ما چه گذشت 🖤