2777
2789

دوست پسر گور ب گور شده ندارم 

هر که زخمش بیش ، گنگش بیشتر ... من یه دختر فانتزی ام با فانتزیایه بسیار ...  یه مردادی 🦁 مغرور ... بدترین اتفاق زندگیم سال ۹۶ افتاد دیگه هیچ کس و هیچ چیز نمیتونه ناراحتم کنه و ... دیگه قوی شدم درست  مثه یه دختر 🙆 کمکم کن بتونم یه ذره شبیه تو بشم همه ی وجودم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من وقتی با شوهرم دوس بودم یه مدت لجبازی میکرد ولی لامصب حافظش از من بهتر بود مثلا تک تک حرفامو پیامامو حرکتامو رفتارامو یادش بود

حتی حرفای معمولی که من یادم نمیموند حس میکردم واقعا دوسم داره که تک تک کارامو حفظه

از اونجا فهمیدم لجبازیاش واسه اینکه خودشو لوس کنه😂

بزن تو سرش😂 محلش نده درست میشه

مثلا دیشب بهم گفت بیا تا صبح حرف بزنیم من گفتم نه خوابم میاد باید صبح زود پا شم گفت توروخدا نخواب دلم خیلی تنگت میشه اینا..منم خیلی خوابم میومد امشب کلا لج کرده بود ساعت 10 صدام کرد گفتم جان نوشت برو بخواب بعد چیزی نگفت و از لجم تا الان آنلاینه تو واتساپ😐😂

مثلا دیشب بهم گفت بیا تا صبح حرف بزنیم من گفتم نه خوابم میاد باید صبح زود پا شم گفت توروخدا نخواب دل ...

😂😂😂

خواسته متقابل به مثل کنه

حالا فردا شب که شب جمعس‌ بخاطرش بیدار بمون ببین چه دُر فشانی ای میخواد بکنه😂