2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رقص

ورزش

بیرون برو بگرد(کرونا بگیریم بمیریم بهتره تا تو خونه کپک بزنیم و افسرده بشیم)با ماسک برو بیرون 

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.
اخه مشکل همین شروعشه اصلا انرژی ندارم زود حالم بد میشه قبلا خیلی ورزش دوس داشتم و انجام میدادم ...

اگه شده از روزی پنج دیقه شروع کنی فقط راه برو تو خونه 

من خودم اینطوری خوب شدم

انگار خون جریان پیدا میکنه ادم از اون حالت کرختی در میاد

بعد که بهتر شدی برو تو خیابون پیاده روی 

یه نفرو الگوت کن

من یه زن فمنیستم و به فمنیست بودنمم بع شدت افتخار می کنم ازادی و برابر حق همه انسان هاستبرای بحث و دعوا نیومد و معتقدم نظر هرکسی تا وقتی که به جامعه ضرر نزنه برای خودش قابل احترامه البته تا وقتی که به جامعه ضرر نزنه توی تاپیکای کتاب و فیلم و اطلاعات پزشکی [درحددانشجو]می تونم کمک کنم♥
رقص ورزش بیرون برو بگرد(کرونا بگیریم بمیریم بهتره تا تو خونه کپک بزنیم و افسرده بشیم)با ماسک برو ب ...

حالا من جز کرونا کارای دانشگاه اینقد ریخته سرم نمیتونم برم بیرون

دقیقا یه ساله جز دکتر جایی نرفتم😭😭😭

میتونی با عشق به خدا از بی انگیزگی در بیای

کتاب در آغوش نور رو دانلود کن و بخون کمکت می‌کنه خودت و خدایت و هدفت و زندگیت و همه چیز رو پیدا کنی و درک کنی حتما این کتاب رو بخون چون خیلی حقیقت هارو گفته ☺️

حالا من جز کرونا کارای دانشگاه اینقد ریخته سرم نمیتونم برم بیرون دقیقا یه ساله جز دکتر جایی نرفتم😭 ...

ببین صبح بعد صبحانه لباساتو بپوش 

یه ماسک بزن

نیم ساعت برو اطراف خونه یکم هوا بخور

یه حس و حال عالیییییی ای داره ک نگو

انرژی کل روزت تامین میشه

فقط نیم ساعت

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.