2777
2789
عنوان

فلسفه زندگی چیه ک....

190 بازدید | 22 پست

یکی تو سن کم بار مشکلات رو باید به دوش بکشه،یکی پی عشق و حال ، کودوم عادیه؟ 

شده تا حالا هرچی خدا رو صدا میکنی جوابی نبینی ؟

حس کنی دیگه زانوهات داره به زمین میخوره؟

ظلم ها و بدی های بی جواب عدالتی که می‌بینی رعایت نمیشه

خوشی هایی که کمرنگ شدن....

چیشد به اینجا رسیدیم 

خودم طبق تجربم 

جفتش نیازع اما خب تعادل نبود تو زندگیم 

چون خودم تو سن کم رفتیم تو ی منجلاب و تنها بعدش برا خودم لذت  ساختم و زندگی شکل دادم 

فلسفش اینع ک هر چقدم زندگی سخت ش تو باید قبول کنی ک چیزی موندگار نیست و درست و غلطشو تعیین کنی برا خودت

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

امضامو بخون

خدا حواسش هس

از 13سالگی طلاق پدرومادرم و دچار افسردگی و بیماری دو قطبی 16 سالگی یه خودکشی ناموفق داشتم از 18سالگی دچار اسکیزوفرنی شدم،2سال بیمارستان روانی بستری شدم، 19سالگی یع تصادف سنگین و یک ماه تو کماه بودم،تو سن 14سالگی 3بار ترک تحصیل کردم چون حافظم ب شدت داغون بود،بدنم پراز جای تیغ بود و گل مصرف میکردم ولی الان من 22 ساله هستم با افسردگیم جنگیدم با بیماریم جنگیدم، من خوب شدم اره من تونستم، اینارو گفتم ک اوله راه جا نزنین و نا امید نشین ، من جنگیدمو الان دارم ب چیزایی ک میخوام میرسم(خانم دکتره آیندم) تو میتونی پس بیخیال خواستت نشو ، موفق باشی خوشگلم❤️💛مربی زومبا، تتو کار و ناخن کارم هستم😎😁باهم مهربون باشیم، هیچ کس از فردای خودش خبر نداره💛افسرده ها بیمار نیستن فقط دنیارو بیشتراز بقیه فهمیدن! من از اون آدماییم ک مینویسم ن اینکه نویسنده باشم، مینویسم، حرفامو مینویسم اما یه سری چیزارو نمیشه نوشت مثل یه چیزی بین بغض و اشک ک تو میبینی ولی بقیه نباید ببیننش💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدنیا اومدیم که یه سری چیز رو بفهمیم و بعدش هم بریم

نه به خواست خودمون اومدیم و نه به خواست خودمون میریم

اما مختاریم که داناییمون رو درمورد جهان اطرافمون زیاد کنیم یا نه

مامان آراد و ماهان😍
یعنی باید بسوزی و بسازی؟ پس چ لذتی داره زندگی ؟ 

خیر نگفتم گفتم تو ی نقطع خودتو باید بکشی بالا 

باید بفهمی ک هر چی غرق مشکلات شی بیشتر پایین میری

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بدنیا اومدیم که یه سری چیز رو بفهمیم و بعدش هم بریم نه به خواست خودمون اومدیم و نه به خواست خودمون ...

هرچی بیشتر بفهمی بیشتر میکشی...ولی خوب حالا داناییمون بیشتر شد وقتی بالایی نخواد برات باید چیکار کنی

هرچی بیشتر بفهمی بیشتر میکشی...ولی خوب حالا داناییمون بیشتر شد وقتی بالایی نخواد برات باید چیکار کنی

عزیزم بالایی که دشمن نیست با کسی

هرکسی اگه اراده کنه به هرجایی که دلش بخواد میرسه

مامان آراد و ماهان😍
عزیزم بالایی که دشمن نیست با کسی هرکسی اگه اراده کنه به هرجایی که دلش بخواد میرسه

یه چیزایی واقعا از اراده انسان  خارجه یا اینکه مثلا کسی که کلی داره برای زندگیش میجنگه یکجایی کم میاره میگه خدا کمکم کن ولی هیچ جوابی نمیشنوه هیچ پشتوانه ای هم نیس تازه تنها