2777
2789
عنوان

سیاهی دور چشم

148 بازدید | 19 پست

خانوما واسه سیاهی دور چشم چی خوبه استفاده کنم از چه کرمی استفاده میکنید 

بنظرتون فیلر بزنم

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم چشام گود شده رو مخمه

✓زن✓در زبان کردی ب بهترین نحو ممکن معنی شده است...ن خانم است،ن زنیکه،ن ضعیفه....اورا آفرت می‌نامند ب معنای آفریننده🔥😍گروه آبی:وزن شروع ۷۸🥺وزن هدف ۶۸😎⁦❤️ب امید روزی ک لباسام دوباره تنم بشه😃🌼

فیلر بیشتر برای گودیه ،مزو برای تیرگی

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
هجی فقط شبا بخاب!

😐بنام خدا شبا تا ۳و نیم بیدارم صبحم ساعت ۸بلند میشم از خواب

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖

واقعاً شبا بیدار باشی دور چشما گود و سیاه میشن ؟😭😰

سلام من یک دانش آموز بدبختم و یک فمنیست  😓💔 برای خیلی از خانومای که نی نی نداشتن یا بیمار بودن و ..... دعا کردم  تروخدا برای موفقیت در تحصیل م  یه صلوات بفرست ایشالله همیشه سلامت باشی😅 با همه تو سایت خندیدم ، گریه کردم ، ترسیدم ، بغض کردم😜 اما هیچکس تو تاپیکام نمیاد  😤😭 یکبار تاپیک منم پر بازدید کنین  خوب ارزو دارم 😞  منو تو تاپیک های عکس و باحال تگ کنین منم تگ تون میکنم 😉😚
من لدورا زدم عایله

کرم دور چشم؟

چند وقت مصرف کردی 

داروخانه داره؟

کرم دور چشم؟ چند وقت مصرف کردی  داروخانه داره؟

1 ماهه اره دوز چشم من خودم ثبت نام کردم مستقیم از شرکت خرید میکنم

من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم 
هیچ کرمی خوب نمیکنه😑😑 فیلر هم تاحدودی گودی و تیرگی رو از بین میبره ولی بازم درمان قطعی نداره لعنتی

🙄چشام گود که نیست  ای بابا

1 ماهه اره دوز چشم من خودم ثبت نام کردم مستقیم از شرکت خرید میکنم

وای چه خوب. چند خریدی