2777
2789
در چه موردیه?

در مورد تجربه نزدیک به مرگه ولی خیلی حقیقت هارو گفته و خیلی زیبا و قشنگه نویسنده بهشت رو دیده اون دنیا رو دیده همه چیو دیده و کلی حرف های با ارزش زده. واقعا کتاب با ارزشیه حتما بخون چون اگه نخونی ضرر کردی😉

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از خدای بزرگ و مهربون میخوام ب زودی جووووری دلت شاد بشه ک ب این روزا بخندی  میشه روزی ک خوشبخت ...

عزیزدلم😍

فدای دل مهربونت بشم من

الهی هرچی از خدا میخواهی بهت بده

ممنونم ازت دوست مهربون🤗

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
عزیزدلم😍 فدای دل مهربونت بشم من الهی هرچی از خدا میخواهی بهت بده ممنونم ازت دوست مهربون🤗

ممنونم عزیزم خدا بزرگه ناراحت نباش بسپار دلتو ب خودش 

واسه منم دعا کن دوتا حاجت خیلی مهم دارم تازه باردارم هستم  خخخ 

ممنونم عزیزم خدا بزرگه ناراحت نباش بسپار دلتو ب خودش  واسه منم دعا کن دوتا حاجت خیلی مهم دارم ...

چشم عزیزم ان شاءالله به هر آرزویی داری برسی گلم

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
چشم عزیزم ان شاءالله به هر آرزویی داری برسی گلم

چشمت روشن ب خوشی های زندگیت ک ب زودی واست اتفاق می افته من چیزی تو دلم بی افته ب زبون میارم بخدا از همون چیزی ک دلت گرفته جوری معجزه میشه از طرف خدا ک خودتم میمونی 

چشمت روشن ب خوشی های زندگیت ک ب زودی واست اتفاق می افته من چیزی تو دلم بی افته ب زبون میارم بخدا از ...

ای جانم😍

فدای دلت بشم من 

چقدر شما خوب و مهربونید 

خدا حفظ تون کنه عزیزم

ان شاءالله به هرچی در دل دارید برسید

براتون دعا میکنم

ای جانم😍 فدای دلت بشم من  چقدر شما خوب و مهربونید  خدا حفظ تون کنه عزیزم ان شاءالله ب ...

مهربونی از خودته خانوم مرسی ک دعام میکنی راستی اسمم ندا وسط دعاهات اسم من حقیرم بیاری ممنون میشم 

مهربونی از خودته خانوم مرسی ک دعام میکنی راستی اسمم ندا وسط دعاهات اسم من حقیرم بیاری ممنون میشم&nbs ...

چشم حتما حتما به روی چشمام عزیزم

امیدوارم همین روزها منو تگ کنی و بگی خداروشکر مشکلاتم همه حل شد😄