2777
2789
در چه موردیه?

در مورد تجربه نزدیک به مرگه ولی خیلی حقیقت هارو گفته و خیلی زیبا و قشنگه نویسنده بهشت رو دیده اون دنیا رو دیده همه چیو دیده و کلی حرف های با ارزش زده. واقعا کتاب با ارزشیه حتما بخون چون اگه نخونی ضرر کردی😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از خدای بزرگ و مهربون میخوام ب زودی جووووری دلت شاد بشه ک ب این روزا بخندی  میشه روزی ک خوشبخت ...

عزیزدلم😍

فدای دل مهربونت بشم من

الهی هرچی از خدا میخواهی بهت بده

ممنونم ازت دوست مهربون🤗

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
عزیزدلم😍 فدای دل مهربونت بشم من الهی هرچی از خدا میخواهی بهت بده ممنونم ازت دوست مهربون🤗

ممنونم عزیزم خدا بزرگه ناراحت نباش بسپار دلتو ب خودش 

واسه منم دعا کن دوتا حاجت خیلی مهم دارم تازه باردارم هستم  خخخ 

ممنونم عزیزم خدا بزرگه ناراحت نباش بسپار دلتو ب خودش  واسه منم دعا کن دوتا حاجت خیلی مهم دارم ...

چشم عزیزم ان شاءالله به هر آرزویی داری برسی گلم

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
چشم عزیزم ان شاءالله به هر آرزویی داری برسی گلم

چشمت روشن ب خوشی های زندگیت ک ب زودی واست اتفاق می افته من چیزی تو دلم بی افته ب زبون میارم بخدا از همون چیزی ک دلت گرفته جوری معجزه میشه از طرف خدا ک خودتم میمونی 

چشمت روشن ب خوشی های زندگیت ک ب زودی واست اتفاق می افته من چیزی تو دلم بی افته ب زبون میارم بخدا از ...

ای جانم😍

فدای دلت بشم من 

چقدر شما خوب و مهربونید 

خدا حفظ تون کنه عزیزم

ان شاءالله به هرچی در دل دارید برسید

براتون دعا میکنم

ای جانم😍 فدای دلت بشم من  چقدر شما خوب و مهربونید  خدا حفظ تون کنه عزیزم ان شاءالله ب ...

مهربونی از خودته خانوم مرسی ک دعام میکنی راستی اسمم ندا وسط دعاهات اسم من حقیرم بیاری ممنون میشم 

مهربونی از خودته خانوم مرسی ک دعام میکنی راستی اسمم ندا وسط دعاهات اسم من حقیرم بیاری ممنون میشم&nbs ...

چشم حتما حتما به روی چشمام عزیزم

امیدوارم همین روزها منو تگ کنی و بگی خداروشکر مشکلاتم همه حل شد😄