2777
2789
عنوان

دوست دورو و عوضی

971 بازدید | 9 پست

یه دوستی دارم که الان ازدواجم کردم باهم رفت و آمد داریم خانواده هامون همدیگه رو می‌شناسن.شوهرم با شوهرش یه زمین خریدن بعد اینکه سود کردن فروختن و سه بار اینکار رو تکرار کردن بعد شوهر دوستم پولی که از سود فروش زمین به دست آورد گذاشت گذاشت بورس و ضرر کزد 

شوهرم یه مقدار از سودش رو داد به من و من مبلمانم رو فروختم و یه دست جدید خریدم 

و این مدام بهم میگفت آدم خونه پدرشوهر که به نامش نباشه بشینه یه جوری مستاجره منظورش من بودم خودشم خونه پدرشوهرشه. 

هستین بقیه رو بگم

بگو

ﺑﺘﺮﺱ ﺍﺯ ﺍﻭ ﮐﻪ ﺳﮑﻮﺕ ﮐﺮﺩ ﻭﻗﺘﯽ ﺩﻟﺶ ﺭﺍ ﺷﮑﺴﺘﯽ ..ﺍﻭ ﺗﻤﺎﻡ ﺣﺮﻑ ﻫﺎﯾﺶ ﺭﺍ ﺟﺎﯼ ﺗﻮ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺯﺩ ...ﻭ ﺧﺪﺍ ﺧﻮﺏ ﮔﻮﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ ﻭ ﺧﻮﺏﺗﺮ ﯾﺎﺩﺵ ﻣﯿﻤﺎﻧﺪﺧﻮﺍﻫﺪ ﺭﺳﯿﺪ ﺭﻭﺯﯼ ﮐﻪ ﺧﺪﺍﺗﻤﺎﻡ ﺣﺮﻓﻬﺎﯼ ﺍﻭ ﺭﺍ ﺳﺮﺕ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﮐﺸﯿﺪ ...ﻭ ﺗﻮ ﺁﻥ ﺭﻭﺯ ﺩﺭﮎ ﺧﻮﺍﻫﯽ ﮐﺮﺩﭼﺮﺍ ﮔﻔﺘﻪ ﺍﻧﺪ : ﺩﻧﯿﺎ ، ﺩﺍر ﻣﮑﺎﻓﺎﺕ ﺍﺳﺖ ! ؛ "إِنْ أَحْسَنتُمْ أَحْسَنتُمْ لأَنفُسِکمْ وَإِنْ أَسَأْتُمْ فَلَهَا"❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست ندارم با همچین آدم دورو و حسودی در ارتباط باشم ولی خیلی قبلنا پیشش دردودل کردم. 

همش پیش خودم میگفتم چرا باهام سرد شده حالا فهمیدم واسه یه دست مبل

چجوری رابطم رو باهاش کمرنگ کنم؟ 

از یک سری سختی هایی که توی زندگی داری و خصوصی هم نباشه پیشش بگو ـ  بگو مردم بیرون زندگی آدم رو میبین دیگه نمیدونن توش چخبره و چه مشکلاتی داریم . از ترس چشم زخم این دوستت و دوری از حسدش هم چهار قل زیاد بخون . 

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
دوست ندارم با همچین آدم دورو و حسودی در ارتباط باشم ولی خیلی قبلنا پیشش دردودل کردم.  همش پیش ...

اگر واقعا تصمیمتون برای قطع ارتباط قطعی پیام اگر میده دیر سین کنید ، تلفن زد جواب ندیدن بعد چند ساعت  پیام بدین کاری داشتی دستم بند بود و... کم کم رابطتون کمرنگ میشه 

اما بنظرم اگر موارد دیگه ای ازش ندیدید ببخشیدش دوستی اززشمندتر از این حرفاست

به راحتی ارتباطتو قطع کن عوض اینکه خوشحالت کنه انرژی مثبت بهت بده بدتر دنبال یه راهیه که اعصابت بهم بریزه منم از این دوست نماها داشتم وقتی دیگه دیدم همینطور همینه تحملش نکردم تمام گله هام بهش گفتم و رفتار بدشو بعدم ارتباطم کامل قطع کردم آرامش پیدا کردم .