2777
2789

در زيارت هايي كه براي امام حسين ـ عليه السلام ـ در روز عاشورا از اهل بيت ـ عليهم السلام ـ وارد شده است به امام حسين ـ عليه السلام ـ چنين سلام مي دهيم: السلام عليك يا خيره الله و ابن خيرته.(1)
بنابراين مراد، امام حسين ـ عليه السلام ـ مي باشد و «خيرة» يعني برگزيده الهي و كسي كه سراسر خير است و از هر شري بدور باشد. و «ابن خيرته» يعني فرزند برگزيده الهي كه اميرمومنان ـ عليه السلام ـ هم، برگزيده خدا و دوراز هر شري است.

💛💛💛🌺

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

السلام علیک یا سید الشهدا

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
بابی انت وامی ومالی واولادی وروحی ونفسی یا حسین علیه السلام🌹

میدونی توی اعراب اگه بخوان نهایت عشقو ب طرف نشون بدن میگن پدرومادرم ب فدات

یعنی این جمله ته ته محبت و عشقه 

خیلی قشنگ گفتی

گفتم بدونی❤⚘

میدونی توی اعراب اگه بخوان نهایت عشقو ب طرف نشون بدن میگن پدرومادرم ب فدات یعنی این جمله ته ته محبت ...

این دعای شب وروزم هست وهمیشه سرنماز میگم خدایا هرچی که دارم فدای راه تو واهل بیتمون حتی الان که چشم انتظاربچه ای هستم میگم خدایا اگه بهم میدی سرباز امام زمان بده که اونم مث خودم هرچی داره درراهت بده من هرچی تو زندگیم داره از محبتی که خدا نسبت به اهل بیت بهم داده ممنون بابت تاپیک قشنگت