2777
2789
عنوان

برادرشوهرم☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 1079 بازدید | 56 پست
حالا استارتر یکم تند گفت ولی میگه همش میخوان پیش هم باشن یا اینا برن یا اونا برن، الان واقعا از نظر ...

ماهی یبار برای مردی ک پدرمادرشو از دست داده زیاده؟اونم ک اسی گفت فقط بااین برادر اینطور صمیمیه!تعادل یعنی چی؟سالی یبار حتما

دوس دارم یه روز برسه ک یکی رو داشته باشم بهش بگم دخترم..پسرم...من دارم یاد میگیرم از ارزوهام یکی یکی بگذرم..همونطور ک از خودم..احساسم...زندگیم...خنده های از ته دلم گذشتم...دارم عادت میکنم ب نداشتن..نشدن..نبودن..ب راستی ک عادت چیز ترسناکیست...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ماهی یبار برای مردی ک پدرمادرشو از دست داده زیاده؟اونم ک اسی گفت فقط بااین برادر اینطور صمیمیه!تعادل ...

نه اولش استارتر گفت همش میخوان یا اونا بیان یا اینا برن، اما مثلا اگر همون تلفن زدناشون هم مدام باشه و چندساعت تو روز باشه وقتی پیش خانمش باشه همش با تلفن حرف بزنه اینطوری متعادل نیست 

یعنی چی 

داری برنامه ریزی می‌کنی  بین دوتا برادر خونی فاصله بیفته  پس باید از هم متنفر بشن تا این کار صورت بگیره و این  یعنی تو آدم بدی هستی.

تا مرد سخن نگفته باشد، عیب و هنرش نهفته باشد.                                   سعدی
داری برنامه ریزی می‌کنی  بین دوتا برادر خونی فاصله بیفته  پس باید از هم متنفر بشن تا این ک ...

نه ولی دوس دارم شوهرم مال خودم باشه فقط، وقتی یه جا گیر میکنه به برادرش زنگ میزنه میپرسه اعصابم به هم میریزه

نه ولی دوس دارم شوهرم مال خودم باشه فقط، وقتی یه جا گیر میکنه به برادرش زنگ میزنه میپرسه اعصابم به ه ...

توجیه نکن.

انسان ها که آچر فرانسه نیستن تو در حد خودت میتونی بهش کمک کنی مثل این میمونه برا جوش آوردن ماشینش از تو کمک بخواد.

تا مرد سخن نگفته باشد، عیب و هنرش نهفته باشد.                                   سعدی