2777
2789
عنوان

برادرشوهرم☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 1079 بازدید | 56 پست
خواهرم دخالتگره نمیتونم زیاد صمیمی شم

خب نشو ولی بین دوتا داداشم فاصله ننداز

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرم دخالتگره نمیتونم زیاد صمیمی شم

حسودی نکن خوب نیست.

همسر منم ی داداش داره خیلی باهم راحتن لا اینکه کیلومترها از هم دورن..

من خیلی از این بابت خوشحالم.تو مشکلات پشت همن.ایرادش چیه.خیلی هم باید خوشحال باشی.من خودم چند وقت پیش به برادر شوهرم میگفتم کاش بتونه بیاد شهر ما واسه کار تا شوهرم از تنهایی دراد به هم کمک کنن تو کار و کاسبی

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

شیطون داره وسوسه ت میکنه که بین برادرها جدایی بنداز

عزیزم گناهی زیادی که برادرها را از هم جدا کنی

ما انسان ها همه گناه کار هستیم و اجازه نداریم به خاطر تفاوت در نوع گناهمان یکدیگر را به چشم حقارت نگاه کنیم...
مثلا ماهی یبار، تو یه شهر نیستیم، ولی زیاد بهم زنگ میزنن و پیام میدن

وای ماهی یبار زیاده؟پدرشوهر مادرشوهرتم ک فوت کردن!شما خودت و خواهرت با هم زیاد تماس بگیرید

بااینکاراتون اسم عروسارو بد میکنید

دوس دارم یه روز برسه ک یکی رو داشته باشم بهش بگم دخترم..پسرم...من دارم یاد میگیرم از ارزوهام یکی یکی بگذرم..همونطور ک از خودم..احساسم...زندگیم...خنده های از ته دلم گذشتم...دارم عادت میکنم ب نداشتن..نشدن..نبودن..ب راستی ک عادت چیز ترسناکیست...