تا این موقه ها میگه عزیزم تازه کارم تموم شد برم بیرون یچی بخورم میام
بعد ساعت ۱۲ اینا میاد تلفنی بامن حرف میزنه تا ۲ ب اصرار من میخوابه
بنظرتون راست میگه وقت ندارم ی پیام بدم؟
یا با کسای دیگ هستش؟
مثل پدری ک پشت در اتاق عمل منتظره و میفهمه بچش دختره یا مادری ک داره حیاطو جارو میزنه درو میزنن میبینه پسرشه که بعد چندسال از جنگ برگشته...براتون همینجوری شادی از ته دل ارزو میکنم جوری ک از خوشحالی گریه کنید هی با خودتون بگید یعنی بیدارم؟!
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
ادم هرچقدرم سرش شلوغ باشه بلاخره پنج دقیقه وقت داره یه پیام بده همونطوری که با همکاراش میگه و میخنده غذا میخوره و خیلی چیزای دیگه
اینا همش بهانه اس
وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰ تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی
احتمالا خودش کارگره الکی گفته صاحب کارگاهه چون صاحی کارگاه اجازه استفاده از موبایل رو داره ولی کارگر ...
نه میشناسمش
مثل پدری ک پشت در اتاق عمل منتظره و میفهمه بچش دختره یا مادری ک داره حیاطو جارو میزنه درو میزنن میبینه پسرشه که بعد چندسال از جنگ برگشته...براتون همینجوری شادی از ته دل ارزو میکنم جوری ک از خوشحالی گریه کنید هی با خودتون بگید یعنی بیدارم؟!