2777
2789
عنوان

راست میگه یعنی؟

86 بازدید | 6 پست

یه کارگاه داره با ۲۰ تا کارگر

صب زنگ نمیزنه پیامم نمیده

تا این موقه ها میگه عزیزم تازه کارم تموم شد برم بیرون یچی بخورم میام

بعد ساعت ۱۲ اینا میاد تلفنی بامن حرف میزنه تا ۲ ب اصرار من میخوابه

بنظرتون راست میگه وقت ندارم ی پیام بدم؟

یا با کسای دیگ هستش؟

مثل پدری ک پشت در اتاق عمل منتظره و میفهمه بچش دختره یا مادری ک داره حیاطو جارو میزنه درو میزنن میبینه پسرشه که بعد چندسال از جنگ برگشته...براتون همینجوری شادی از ته دل ارزو میکنم جوری ک از خوشحالی گریه کنید هی با خودتون بگید یعنی بیدارم؟!

احتمالا خودش کارگره الکی گفته صاحب کارگاهه چون صاحی کارگاه اجازه استفاده از موبایل رو داره ولی کارگرا اجازه ندارن 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ادم هرچقدرم سرش شلوغ باشه بلاخره پنج دقیقه وقت داره یه پیام بده همونطوری که با همکاراش میگه و میخنده غذا میخوره و خیلی چیزای دیگه

اینا همش بهانه اس

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 
احتمالا خودش کارگره الکی گفته صاحب کارگاهه چون صاحی کارگاه اجازه استفاده از موبایل رو داره ولی کارگر ...

نه میشناسمش

مثل پدری ک پشت در اتاق عمل منتظره و میفهمه بچش دختره یا مادری ک داره حیاطو جارو میزنه درو میزنن میبینه پسرشه که بعد چندسال از جنگ برگشته...براتون همینجوری شادی از ته دل ارزو میکنم جوری ک از خوشحالی گریه کنید هی با خودتون بگید یعنی بیدارم؟!