2777
2789
عنوان

تاحالا شده که۰۰۰

90 بازدید | 9 پست

شوهرتون به خانوادتون بی احترامی کنه؟ چجوری تونستید ببخشیدش و باهاش به زندگی ادامه بدید؟ 

لطفا اونایی که براشون پیش نیومده هی نیان بگن نه تاحالا نشده

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸

برا خواهرم پیش اومده ،اونم حاضر جوابی می‌کنه ۲۰روز خونش قهر بودن بعدش آشتی کردن چون بچه داره 

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 

برا منم پیش اومد جلوش وایسادم عقد بودیم جدا شدیم ،خانواده ام گفتن میخواست جلوش نمونی مگه ما گفتیم ،در کل ن خیلی رو بده ن خیلی دفاع کن 

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برا خواهرم پیش اومده ،اونم حاضر جوابی می‌کنه ۲۰روز خونش قهر بودن بعدش آشتی کردن چون بچه داره 

منم قهر و دعوا داشتیم، الانم اگه باز سربحث باز شه بازم پروعه و حق بجانب و دوباره دعوا دیش میاد، هرکز تا روز مرگم نمیتونم ببخشمش ولی بخاطر بچه هام نمیتونم به دعوا ادامه بدم 

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸
منم قهر و دعوا داشتیم، الانم اگه باز سربحث باز شه بازم پروعه و حق بجانب و دوباره دعوا دیش میاد، هرکز ...

تو دلت نبخش ولی دعوا کش نده فایده ندارد من ۱۸ساله دفاع کردم از خانواده اونا پشتم خالی کردن دو سال ب دادگاه بودم مگه الان چی میگن بهم میگن از خری خودت طلاق دادنت

تو عقد شوهرم گفت میام شیشه های مغازه بابات رو خرد میکنم

گفتم تو جرات داری برو یه آلبالو بخور هسته ش رو پرت کن سمت مغازه بابام

ببین چیکارت میکنم

قطع کرد تلفن رو، بعد زنگ زد گفت غلط کردم😌

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     
اخه بستگی داره بی احترامیش در چه حد باشه بعضی وقتا نمیشه هیچ جوره بخشید ولی چاره ای نیس اگه بخوایم ز ...

خیلی وقیحانه بی احترامی کرد ، بخاطر بچه هام مجبورم سکوت کنم وگرنه اون بی حیا ادامه میده و هیچی براش مهم نیست

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸
خیلی وقیحانه بی احترامی کرد ، بخاطر بچه هام مجبورم سکوت کنم وگرنه اون بی حیا ادامه میده و هیچی براش ...

کاملا درکت میکنم ولی بحث و الکی کشش نده بقول خودت ک میگی برای بچه هات باید تحمل کنی

کاملا درکت میکنم ولی بحث و الکی کشش نده بقول خودت ک میگی برای بچه هات باید تحمل کنی

آره بخاطر بچه هام‌مجبورم‌ چیزی نگم ولی دلم برای خانوادم‌میسوزه که بهشون بی احترامی شده و بی جواب مونده ، تو سخصیت خودمم نیست که خانوادش بی احترامی کنم ولی دیگه نمیتونم باهاشون مثل قبل خوب باشم

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸