برا خواهرم پیش اومده ،اونم حاضر جوابی میکنه ۲۰روز خونش قهر بودن بعدش آشتی کردن چون بچه داره
من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی
برا منم پیش اومد جلوش وایسادم عقد بودیم جدا شدیم ،خانواده ام گفتن میخواست جلوش نمونی مگه ما گفتیم ،در کل ن خیلی رو بده ن خیلی دفاع کن
من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی
برا خواهرم پیش اومده ،اونم حاضر جوابی میکنه ۲۰روز خونش قهر بودن بعدش آشتی کردن چون بچه داره
منم قهر و دعوا داشتیم، الانم اگه باز سربحث باز شه بازم پروعه و حق بجانب و دوباره دعوا دیش میاد، هرکز تا روز مرگم نمیتونم ببخشمش ولی بخاطر بچه هام نمیتونم به دعوا ادامه بدم
منم قهر و دعوا داشتیم، الانم اگه باز سربحث باز شه بازم پروعه و حق بجانب و دوباره دعوا دیش میاد، هرکز ...
تو دلت نبخش ولی دعوا کش نده فایده ندارد من ۱۸ساله دفاع کردم از خانواده اونا پشتم خالی کردن دو سال ب دادگاه بودم مگه الان چی میگن بهم میگن از خری خودت طلاق دادنت
کاملا درکت میکنم ولی بحث و الکی کشش نده بقول خودت ک میگی برای بچه هات باید تحمل کنی
آره بخاطر بچه هاممجبورم چیزی نگم ولی دلم برای خانوادممیسوزه که بهشون بی احترامی شده و بی جواب مونده ، تو سخصیت خودمم نیست که خانوادش بی احترامی کنم ولی دیگه نمیتونم باهاشون مثل قبل خوب باشم