2777
2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

برو بزن تست افسردگی آنلاین اونجا ازت تست میگیره

معتبر نیست تستای آنلاین و اینترنتی

من تستاشو دادم خیلی خیلی پیچیده تر از اونه که فکر کنی بعد تازه خودشون چند نوع هستن که متخصص یا روانشناس تشخیص میدن کدوم نوع رو انجام بدم باید بره پیش مشاور یا روانشناس افسردگی و تست افسردگی که الکی نیست بیان بذارن تو نت

پیش روانپزشک اولین بار نره بهتره اگه نیاز باشه مشاور یا روانشناس تشخیص میده و میگه برو دکتر روانپزشک

کاش میشد بشی🖤💔
معتبر نیست تستای آنلاین و اینترنتی من تستاشو دادم خیلی خیلی پیچیده تر از اونه که فکر کنی بعد تازه خ ...

مرسی عزیزم من کلا علت ناراحتیم معلوم بود از این تست فقط برای اینکه ببینم چقدر بهتر شدم استفاده کردم چون سوالاتی که میپرسید دقیقا علائم افسردگی بود گفتم بره ببینه وگرنه برای تشخیص نوع و سپس درمانش ۱۰۰ ٪ باید به متخصص مراجعه کرد ناسلامتی چندسال درسشو خوندن♥️

مرسی عزیزم من کلا علت ناراحتیم معلوم بود از این تست فقط برای اینکه ببینم چقدر بهتر شدم استفاده کردم ...

منم علت ناراحتیم یه کسی هست تو زندگیم 

اون خیلی ازارم میده تا جایی کا حالمو بد کرده

لطفا اگه امکانش هست برا شادی روح بابا و داداشم یه صلوات بفرستین
مرسی عزیزم من کلا علت ناراحتیم معلوم بود از این تست فقط برای اینکه ببینم چقدر بهتر شدم استفاده کردم ...

چی میپرسید میشه بگی

نه آخه حتی اون تستایی هم که شما میکی سوالاش دقیقا علائم افسردگی بود درست نیست این سوالا اصلا نمیتونه افسردگی یا عدم افسردگی رو نشون بده فقط جنبه سرگرمی داره من خواهرم روانشناسه وقتی دانشجو بود تمام تستاشو رو من انجام میداد اصلا اینا نیست که تو نت میذارن بعد تستای معتبر میره رو نمودار و نمودار خودش تفسیر داره اون تستا که شما میگیحتی ممکنه بخاطر تیپ شخصیتی باشه و سوالاتش بیشتر تیپ شخصیتیه به اسم تست افسردگی میذارن تو نت معمولا شخصیت درونگرا به اشتباه افسرده برداشت میشه این تستای نت هم دقیقا همونه

کاش میشد بشی🖤💔
نه آخه حتی اون تستایی هم که شما میکی سوالاش دقیقا علائم افسردگی بود درست نیست این سوالا اصلا نمیتونه ...

مثلا در مورد تغییر در مقدار خواب رویه جنسی و اینا می پرسید

من کلا یه دوره ای رد داده بودم😂😂😅

نه آخه حتی اون تستایی هم که شما میکی سوالاش دقیقا علائم افسردگی بود درست نیست این سوالا اصلا نمیتونه ...

اینکه من خواب راحت ندارم اینکه دستم درد میکنه با خودم هی حرف میزنم یعنی من افسردگی شدید دارم؟