2789
دوست من ماشینشو فروخته بود😑الان نمیدونم چی شده چون باهاش رابطه ندارم.خدا کنه زودی فروخته باشه

بله درسته درکل خیلی ضربه بدی بود و خیلی ضرر هنگفتی خیلی ها کردند متاسفانه 

اره ولی هرکی به وسعت زندگیش نگا میکنه، اونی ک میلیاردی ضرر کرده خونه و ماشین چند میلیاردی داره

بله درسته حق با شماست خیلی ها واقعا بدبخت شدن و درکل برای خیلی ها فراتر از مالی بوده ضرر و زندگی ها از هم پاچید متاسفانه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بله درسته حق با شماست خیلی ها واقعا بدبخت شدن و درکل برای خیلی ها فراتر از مالی بوده ضرر و زندگی ها ...

اره متاسفانه، من یکی از دوستام ۳۰۰ میلیون ضرر کرده از اصل پولش، ولی ککش‌ هم نمیگزه چون پولدارن، هر روزم هم خونه چند میلیاردی میخرن

اره متاسفانه، من یکی از دوستام ۳۰۰ میلیون ضرر کرده از اصل پولش، ولی ککش‌ هم نمیگزه چون پولدارن، هر ر ...

بله درسته اون ها اتفاقا براشون چالش هیجان انگیزه و شده چند سال هم بگذره براشون مهم نیست

بله درسته اون ها اتفاقا براشون چالش هیجان انگیزه و شده چند سال هم بگذره براشون مهم نیست

دقیقا، میبینم ک اصلا براشون مهم نیس، پولدارا کلا قضیشون جداست و ی‌ دنیای دیگه این، از رو خاطره ای ک با یکی از دوستام دارم به این نتیجه رسیدم

دقیقا، میبینم ک اصلا براشون مهم نیس، پولدارا کلا قضیشون جداست و ی‌ دنیای دیگه این، از رو خاطره ای ک ...

بله واقعا چون دارند و هر کاری هم میکنند درواقع چالش و سرگرمی همراه با ریسکی که براشون زیاد مهم نیست و خطر هم نداره و اگه سود هم کنند که اضافه میشه دست آوردشون بیشتر فقرا ضربه خوردند

بله درسته درکل خیلی ضربه بدی بود و خیلی ضرر هنگفتی خیلی ها کردند متاسفانه 

آره خیلیا سکته کردند

چون داراییشونو فروخته بودن.ازاولم نباید پول احتیاج دارو میوردن.باید مازاد باشه.

هرچند اون همه سودهمه رووسوسه کرد