2777
2789
عنوان

حق طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 65 پست

شاید منظورش این بوده بیا امضا کن توافق کنیم برای طلاق چون اگر مردی درخواست طلاق بده و زنش هیچ مشکلی نداشته باشه به جز مهریه مقداری از اموالشم باید بده که بعضیا از اول این بندو خط میزنن بعضیا هم ندونسته امضا میکنن میره 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر گندی هم بزنی مهریه کامل بهت تعلق میگیره حتی اگه خیانت کرده باشی گول نخوریا

خیانت کردم آبروم و میبره نمیتونم بجنگم بچمم میگیره سند و مدرکم داره البته قبلش اون خیانت کرده بود

از محضر خونه بپرسم میدونن

نه گلم وکیل

ما الان در جریان طلاق خواهرم هستیم

چون یه آشنا تو دادگستری داشتیم همون اول بهمون گفت حتی آب خوردنت ن زیر نظر وکیل باشه تا به ضد شما نشه

خواهر من دوران عقد هست، وکیل بهش گفت برای طلاق چون حق طلاق با مرد هست، در شرایطی قانون با مرد هست که تا لحظه آخر بوده باشه ونفقه پرداخت کرده باشه، واگر بیشتر از یک سال ترک زن کرده باشه ونفقه پرداخت نکرده باشه حق طلاق با زن میوفته

مواظب باش کلاه سرت نره

تا اونجایی که من شنیدم اگه توافقی جدا بشین نفقه و مهریه نمیتونین بگیرین 

کاملا مشخصه مرده با ۲۰ تومن میخاد از زیر مهریه در بره و ایشونم سادگی کرده حتما

ببین هر چی سکه مهریه ات بوده رو بگیر...خیانتم کرده باشی مهریتو کامل باید بده

نگرفتم پس چرا گفت بده ک کارای طلاق رو شروع کنم قرار شد فردا حضانت بچه رو تا 3 سال بده ب من و میزان م ...

اگر حق طلاق رو گرفتی که اصلا نده بهش

بچه تا۷سال حضانتش باخودته 

مهریه هم بگیر دقیقاچرامیخوای ببخشی

نه گلم وکیل ما الان در جریان طلاق خواهرم هستیم چون یه آشنا تو دادگستری داشتیم همون اول بهمون گفت ح ...

من نمیتونم خطا کردم آبرومو میبره تباه شد زندگیم فقط بچمو میخوام نگیره