2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه خانمی اینجا گفت ۶ ماه خوردم نتیجه نداده

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

یه خانمی اینجا گفت ۶ ماه خوردم نتیجه نداده

دوست خودم 5ماه خورده نتیجه گرفت ولی  وقلی ول کرد کم کم برگشت متاسفانه من گفتم  اگ همیشگی باشه عالیه
اگ نه ک همونو همیشه بخرم

میگن اره تحقیق کردم گلوتاتیون واقعا سفید میکنه ولی باید اصلشو گیربیاریم ک نمیدونم کجا دارن

سلام اقای دکتر
من خیلی وقته دنبال راهی برای سفید کردن پوستم هستم تااینکه شنیدم آمپول و قرص گلوتاتیون برا کاهش ملانین پوست هم وجودداره من دنبال آمپولش هستم که تو ایران گویا نیست ولی پیج brilliant_lady2شمارو معرفی کردن وگفتن شما میتونین کمکم کنین.قرص شو شنیدم جذب خوبی نداره وچندموردی که نتیجه دائمی گرفته بودن آمپول شو تزریق کردن لطفا اگر این آمپولو دارین یا میتونین سفارش بگیرین راهنماییم کنید ودرمورد مدت استفاده و دوامش وقیمتش هم توضیح بدید ممنون میشم.درمورد پچش هم خیلی کم شنیدم و فک نمیکنم تاثیر قابل توجهی داشته باشه.
دکتر بهروز باریک بین (متخصص پوست، مو و زیبایی)

سلام مدت طول عمر گلوتاتیون تزریقی زیاد نیست. پیشنهادم استفاده. از پج گلوتاتیون هست که سطح گلوتاتیون رو سه برابر مسکنه و 24 ساعت میمونه. اگر پچ خواستی به دایرمت ایسناگرامم پیغام بده

عزت و ذلت هر کسی دست خودشه
سلام اقای دکتر من خیلی وقته دنبال راهی برای سفید کردن پوستم هستم تااینکه شنیدم آمپول و قرص گلوتاتیون ...

اینو ولش کن میدونی هرپج قیمتش چنده؟تازه هرکدومشو ک میزنی فقطم همون ناحیه رو روشن میکنه تازه بدتر از همه اینه ک فقط 24ساعت میمونه
من تو اینستا بهش دایرکت دادم فهمیدم اینارو