2777
2789
عنوان

لغو کاربری/

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 67 پست
وای نه نرووو🥺🥺🥺 من وقتی خواننده خاموش بودم همیشه دنبالت میکردم🥺 😢

فداتشم من...شرمندتم بخدا...هم شرمندع تو هم رفقام..ببخش باشع...بعد کنکور میام..نریا/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اهااان کنکور داری..موفق باشی..زود بیای ها🥺

چشم عزیز/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
فداتشم من...شرمندتم بخدا...هم شرمندع تو هم رفقام..ببخش باشع...بعد کنکور میام..نریا/

خدا نکنه❤این چه حرفیه..عزیزی🤍🦋باشه نمیرم زود بیا با خبرای خوببب😁👏🏻🥰

کاربری سابق دریای_شماااال هستم🤍🦋
خدا نکنه❤این چه حرفیه..عزیزی🤍🦋باشه نمیرم زود بیا با خبرای خوببب😁👏🏻🥰

چش چش/

کجاااااا😐😐

از اول از زیر صفر دوباره میریمش 😎نیسم اهل موندنی ک بو خدافظی میده😏تا یه تکونی ندی دعا نمیگیره 👐یه نمه سنگین بریز دیگه دوتا ببینیمت😏👐قبل اینکه بری ببین برای چی میری🚶به چی قراره برسی ک پاش همه چیتو میدی😏نمیخام ببینم رفتی و تهش پیچیدی😐یه روز بلاخره اوضاع خوبو همه میبینیم!😏           _shayea/
کجاااااا😐😐

فداتشم من/

شرمندع رفیق..کنکور دارم/

مواظب خودت باشیا/

کجا می ری؟ 

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
فداتشم من/ شرمندع رفیق..کنکور دارم/ مواظب خودت باشیا/

خدانکنههه🤕🤕 دشمنت شرمنده😄فک کردم چیزی شده حالا ک بخاطر کنکور و موفقیتت برو😄ولی بعدش بیایییا😙😍ما یدونه نگار بیشتر نداریم مواظب خودت باش دورت بگردم😍😍😍😍 موفق باشی و با کلییی خبرررر خوب بیایی😍😍🤕

از اول از زیر صفر دوباره میریمش 😎نیسم اهل موندنی ک بو خدافظی میده😏تا یه تکونی ندی دعا نمیگیره 👐یه نمه سنگین بریز دیگه دوتا ببینیمت😏👐قبل اینکه بری ببین برای چی میری🚶به چی قراره برسی ک پاش همه چیتو میدی😏نمیخام ببینم رفتی و تهش پیچیدی😐یه روز بلاخره اوضاع خوبو همه میبینیم!😏           _shayea/
کجا می ری؟ 

کنکور دارم/

مواظب خودت باش/

سری اخر بد گذشت/

شرمندتم هنوز/

خدانکنههه🤕🤕 دشمنت شرمنده😄فک کردم چیزی شده حالا ک بخاطر کنکور و موفقیتت برو😄ولی بعدش بیایییا😙😍م ...

عی جانم/

فداتم ک/

دعام کنیا/

مهربونم/

نرو من چند بار تعلیق زدم باز برگشتم 

کنکور دارم/

بعد کنکور میام حتما/

کنکور دارم/ مواظب خودت باش/ سری اخر بد گذشت/ شرمندتم هنوز/

موفق باشی عزیزم 

دشمنت شرمنده 

تقصیر منم بود خودم داغون بودم 

ولی باید تاپیک و قفل می کردم... 

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
عی جانم/ فداتم ک/ دعام کنیا/ مهربونم/

چشم چشمممم همیشه  😍😍😍ایشالله چیزایی ک میخوای زود زود برسه بهت 😁مواظب خودت باش گلبرگ من😙دلم واست تنگ میشه😢😭