2777
2789
عنوان

اییییییییییش

| مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 21 پست
آخی چیکارشون داری😂😂😂

😑بدبختا چیزشون نیست منتها من هرکی باعث و بانی سر رفتن حوصلم بشه و نزاره من کاری ک دوس دارم بکنم ناخودآگاه ازش بدم میاد 😐 

اگر یه دختر با مانتوی بلند که نوک دماغش سرخ شده و موهاش از زیر روسریش زده بیرون ولی با سرتقی با دوستاش بستنی میخوره و میخنده و بلند بلند حرف میزنه و سلفی میگیره دیدین بهش چشم غره نرین اون منم میترسم ازتون
😑بدبختا چیزشون نیست منتها من هرکی باعث و بانی سر رفتن حوصلم بشه و نزاره من کاری ک دوس دارم بکنم ناخ ...

عیب نداره همین یه شبه دیگه اینجا برا خودت سرگرم باش بزار اونام به تحلیفشون برسن😄

این نیز بگذرد...                                   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عیب نداره همین یه شبه دیگه اینجا برا خودت سرگرم باش بزار اونام به تحلیفشون برسن😄

بدبختی اینجاس توقع دارن منم بشینم نگاه کنم و ذوق کنم 

اه حالا چی میشد صبح تحلیف داشت؟ اصن چی میشد ساعت پنج و شیش تحلیف داشتتت الان گیسامو میکشممممم

عصبی شدم از دستشون 

اگر یه دختر با مانتوی بلند که نوک دماغش سرخ شده و موهاش از زیر روسریش زده بیرون ولی با سرتقی با دوستاش بستنی میخوره و میخنده و بلند بلند حرف میزنه و سلفی میگیره دیدین بهش چشم غره نرین اون منم میترسم ازتون
بدبختی اینجاس توقع دارن منم بشینم نگاه کنم و ذوق کنم  اه حالا چی میشد صبح تحلیف داشت؟ اصن چی م ...

حساس نشو حساس نشو با لحن ارسطو بخون😅

این نیز بگذرد...                                   
حساس نشو حساس نشو با لحن ارسطو بخون😅

لیدی گاگا😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐داره میخونههههههه

خو مگه بده بشین گوش بده😁

ایش انگار ن انگار گوشه مثه چوب لباسی صد قلم گوشوار سنگییییین کرده تو گوشش