2777
2789
عنوان

اییییییییییش

| مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 21 پست
آخی چیکارشون داری😂😂😂

😑بدبختا چیزشون نیست منتها من هرکی باعث و بانی سر رفتن حوصلم بشه و نزاره من کاری ک دوس دارم بکنم ناخودآگاه ازش بدم میاد 😐 

اگر یه دختر با مانتوی بلند که نوک دماغش سرخ شده و موهاش از زیر روسریش زده بیرون ولی با سرتقی با دوستاش بستنی میخوره و میخنده و بلند بلند حرف میزنه و سلفی میگیره دیدین بهش چشم غره نرین اون منم میترسم ازتون
😑بدبختا چیزشون نیست منتها من هرکی باعث و بانی سر رفتن حوصلم بشه و نزاره من کاری ک دوس دارم بکنم ناخ ...

عیب نداره همین یه شبه دیگه اینجا برا خودت سرگرم باش بزار اونام به تحلیفشون برسن😄

این نیز بگذرد...                                   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عیب نداره همین یه شبه دیگه اینجا برا خودت سرگرم باش بزار اونام به تحلیفشون برسن😄

بدبختی اینجاس توقع دارن منم بشینم نگاه کنم و ذوق کنم 

اه حالا چی میشد صبح تحلیف داشت؟ اصن چی میشد ساعت پنج و شیش تحلیف داشتتت الان گیسامو میکشممممم

عصبی شدم از دستشون 

اگر یه دختر با مانتوی بلند که نوک دماغش سرخ شده و موهاش از زیر روسریش زده بیرون ولی با سرتقی با دوستاش بستنی میخوره و میخنده و بلند بلند حرف میزنه و سلفی میگیره دیدین بهش چشم غره نرین اون منم میترسم ازتون
بدبختی اینجاس توقع دارن منم بشینم نگاه کنم و ذوق کنم  اه حالا چی میشد صبح تحلیف داشت؟ اصن چی م ...

حساس نشو حساس نشو با لحن ارسطو بخون😅

این نیز بگذرد...                                   
حساس نشو حساس نشو با لحن ارسطو بخون😅

لیدی گاگا😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐داره میخونههههههه

خو مگه بده بشین گوش بده😁

ایش انگار ن انگار گوشه مثه چوب لباسی صد قلم گوشوار سنگییییین کرده تو گوشش