_______zareea مدیر عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 205 عنوان برای چاق شدن چی کنم | مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 40 پست اگرکسی میدونه ک چی چاق میکنه بگه ممنونم سنم ۱۷ قدم ۱۶۷ وزنم ۴۷ 1399/11/01 | 19:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
صفورا۸۶ عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 12851 برای خانواده ک بیخودی نیس هس؟ نه عزیزم نیست ولی یه سری چیزا رو نمیشه تغییر داد تو غصه بخوری درست میشه؟ اینجوری فقط خودتو عذاب میدی حیف جوونیت نیست این نیز بگذرد...
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25666 موند چاقیش؟ ارههه فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|
janakhanom78 عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 385 من مولتی الان میخورم خوبه بد نیس باید همه راه هارو امتحان کرد چون بدن ها متفاوته ارهولی یبار قبلا فرشته خوردم پر قفسه سینم شد مو ب سختی رفتن وَ خدایی که به شدت کافیست🌼❤
فیونای عضویت: 1397/03/11 تعداد پست: 6094 چاق شدن سینه ووباسن میخام منم لایک لطفا لطفا برای رسیدن به♥️عشقم♥️صلوات بفرستین.ممنونم
سوراناا عضویت: 1399/10/03 تعداد پست: 2592 باید بری دکتر تغذیه ماهی ۳،۴ کیلو میتونی اضافه کنی من راهیِ توام 🧳 ای مقصد درست!
غنچه_خانوم عضویت: 1398/06/06 تعداد پست: 2582 منم ۱۶۸هستم ۴۹کیلو بودم هرروز شیر موز و خرما میخوردم حجم غذامم زیاد کردم هفت کیلو چاق شدم سخت بگیری حساس باشی بیشتر لاغر میشی آنچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت♡
فیونای عضویت: 1397/03/11 تعداد پست: 6094 منم ۱۶۸هستم ۴۹کیلو بودم هرروز شیر موز و خرما میخوردم حجم غذامم زیاد کردم هفت کیلو چاق شدم سخت بگیری ... سینه ووباسنت بزرگ شد؟ لطفا برای رسیدن به♥️عشقم♥️صلوات بفرستین.ممنونم
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25666 نه عزیزم نیست ولی یه سری چیزا رو نمیشه تغییر داد تو غصه بخوری درست میشه؟ اینجوری فقط خودتو عذاب میدی ... 😞درسته ولی نمیشه بضی وختا فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25666 اره ولی یبار قبلا فرشته خوردم پر قفسه سینم شد مو ب سختی رفتن فرشته اصلا خوب نیس همه میگن بدن فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|
غنچه_خانوم عضویت: 1398/06/06 تعداد پست: 2582 سینه ووباسنت بزرگ شد؟ اره .من قبل چاق شدن دور سینم بود ۸۱الان ۹۵سانت هس.دور باس.نم ۸۸بود الان صد شده.ولی بازوهام هیچ تاثیر نداشت و خیلی لاغر مونده آنچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت♡