2777
2789
عنوان

سردرد تو ورزش

183 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها وقتی میخوام حرکت ورزشیی انجام بدم مخصوصا حرکتایی که دراز کشیدم سخته و و بهم فشار انگار به سرو گردنمم فشتر نیاد درد میگیره کسی مثل من هس؟؟

موقع ورزش ی مقدار آب مصرف کنید .

توی طول روز هم مصرف آب رو بیشتر کنید

جنسیت مذکر 🔴 گاها شوخی میکنم ، ناراحت نشید . سوالی در زمینه تکنولوژی ، ورزش ، خرید برخی وسایل ، فیلم و سریال و ... بود تگم کنید و بپرسید 🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

احتمالا اشتباهمیزنی

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
فک نکنم

درد گردن طبیعی نیست 

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

۲۰دقیقه مونده به انجام ورزش 

مواد خوراکی شیرین وقند مصرف نکن 

چون باعث افت فشار میشه 

و ۲۰ دقیقه مونده به انجام فعالیت ورزشت میتونی شربت رقیق مصرف کنی قبل از ورزش حتما بدنت رو گرم کن..

( کاربر سال ۹۸)[ دنیا۵۸۸]براتون آرزو میکنم ذهنتون انقد درگیر خودتون، اهدافتون وخوشیاتون باشه که وقت نکنید زندگی دیگرانو نقد کنید، بد کسی رو بگيد يا خودتونو با کسی مقایسه کنید☺️