2777
2789

سلام به همه خانوما 

بنده اقا هستم تازه عضو شدم چون خیلی چیزها توی نت سرچ میکردم جوابها توی این سایت پیدا میشد 

امیدوارم مشکل منم حل بشه قطعا بعد این تایپیک حسابم رو حذف میکنم بنا به مشکلی اینجا هستم

خانمی هست که خیلی دوسش داشتم ازدواج کرد بعد ۲ ماه جدا شده حالا من ۱ سال هست پا پیش میزارم ولی رد میکنه و حرفش اینه به هیچ مردی اعتماد نداره میگه از مردا متنفرم هر جور میخوام دلشو بدست بیارم نمیتونم 

چجوری ثابت کنم دوسش دارم و با بقیه فرق دارم

بعضی اوقات به ذهنم میرسه که شاید کسی رو توی دلش داره که باز هم درست در نمیاد

چکار کنم این ذهنیت از سرش بیرون بره واقعا به کمک شما احتیاج دارم

زمان بده بهش

تازه جدا شده

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

چرا وقتی اقایبد جنسیت رو خانم زدید😊

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیتونید باهاش حرف بزنید؟

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ

فقط دعا میکنم بهش برسین خوشبخت بشین............................................................................

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت

سلام  

رگ خوابش  چیه  

مشاوره باهم  برین  

بگو ی مدت آشنا باشیم      

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم ....