2777
2789
عنوان

خیانت شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 824 بازدید | 72 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو یه شرکت کوچیک

وقتی میپرسی  پولاتو چیکار میکنی که همیشه خدا لنگ پولی چی میگه !

پیامکی که دوستش فرستاده رو چی توضیح داد؟

#زن ناموس نیست    در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا، سرها بریده بینی، بی‌جرم و بی‌جنایت.
خدا صبرت بده. شوهر من که خداروشکر آدم پاکیه اهل این کارا نیست. ولی فکر میکنم که بعضی از خانم‌ها چطور ...

هیچ حرفی هم نمیتونم بهش بگم فوری داد و بیداد راه میندازه

🤦🏻‍♀️منم شوهر خالم ک رفت تو اژانس کار کرد خیلی خراب شد خیانت کرد نمیخام ب اژانسیا بی احترامی کنم و ...

وای راست میگی شوهر منم میره منم میدونم محیطش بده نمیدونم چیکارش کردن فک کنم معتادش کردن هرشب باید بره ینی نمیشه یه شب نره ۱۲میره ۲میاد

وای راست میگی شوهر منم میره منم میدونم محیطش بده نمیدونم چیکارش کردن فک کنم معتادش کردن هرشب باید بر ...

اره فک کنم بعضی اژانسا محیطش خیلی بدهه توروخدا مراقب باش زندگیت خراب نشه شوهر خاله من خیلی ادم کثیفی شد بیچاره خالم هنو باهاشه

وقتی میپرسی  پولاتو چیکار میکنی که همیشه خدا لنگ پولی چی میگه ! پیامکی که دوستش فرستاده رو چی ...

هیچی گفت من تا حالا اینکار و نکردم ولی تو که الکی جو میدی از این به بعد میکنم ، میگه خرج گاز و بنزین و خرابی ماشین میکنم 

اره فک کنم بعضی اژانسا محیطش خیلی بدهه توروخدا مراقب باش زندگیت خراب نشه شوهر خاله من خیلی ادم کثیفی ...

اون خراب شده یه جذابیتی داره واسشون میرن یا ج ن د ها میان یا معتادن 

خوبه خونوادشم میبینن کاری نمیکنن

من میگم یه شب میام ببینم اونجا چیکار میکنی

میگه ب خدا بیای همونجا چالت میکنم