2777
2789
عنوان

خیانت شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 824 بازدید | 72 پست
چن بار دعوا کردم ولی ج نمیده، بخاطر خانوادم اخه طلاق بگیرم کجا برم باید خانواده ای باشه حمایتم کنه ی ...

اگ طلاق نگیری باید خیانتاشو ببینی و بسوزی😐بنظرم طلاق بگیر

ببخشید اینو میپرسم اما پدرمادرتون درقیدحیات هستن؟؟؟

شما ک میگین تو یه شرکت مشغولین طلاق بگیرین برین خونه پدرتون خرجیتون باخودتون 

نه اسنپ تپسی که باگوشی کارمیکنندتاحالانشنیدین؟؟

چرا خودم اسنپ میگیرم اتفاقن چن روز پیشم یه خبر اومده بود یه اسنپی به یه دخترهه تجاوز کرده بود😐🤦🏻‍♀️ من بابام پلیسه خبرارو با مدرک داریم🤣😂 ولی فک میکردم اونام مث اژانسیا یه جایی دارن برا استراحت یا ن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگ طلاق نگیری باید خیانتاشو ببینی و بسوزی😐بنظرم طلاق بگیر ببخشید اینو میپرسم اما پدرمادرتون درقیدح ...

بله در قید حیاتن ولی اونا از خداشون بود من بیام خونه بخت به هیچ عنوان قبول نمیکنن برگردم‌ پیششون اگه اینطوری بود که اصلا ازدواج نمیکردم 

چرا خودم اسنپ میگیرم اتفاقن چن روز پیشم یه خبر اومده بود یه اسنپی به یه دخترهه تجاوز کرده بود😐🤦🏻‍ ...

نه ندارن همسایه امون میگفت رنای خراب اسنپ میگیرن ومیگن نه پول میخوان نه هیچی فقط ماروبکن میگفت تواسنپ زیاده میترسم مابه  پولش نیازداریم چکارکنم 😔😔

کاش زندگی دنده عقب داشت باتمام سرعت میرفتم عقب 
نه ندارن همسایه امون میگفت رنای خراب اسنپ میگیرن ومیگن نه پول میخوان نه هیچی فقط ماروبکن میگفت تواسن ...

الهییی 😔🤦🏻‍♀️ مجبوری ب شوهرت اعتماد کنی تا کار کنه واقعا هیچکار دیگه ای نمیشه کرد ☹