2777
2789
من امروز بردم دکتر تقویتی بهش شیرخشک بالای ۳ سال داد.گفت روزی ۳ لیوان بده بخوره جای شیر پاستوریزه. خ ...

مگه شیر گاو نمیخوره من شیر محلی بهش میدم ماست همه چی پنیر گوسفند 

جان جانانم💗💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه شیر گاو نمیخوره من شیر محلی بهش میدم ماست همه چی پنیر گوسفند  

نه.خیلی بدغذاست.ناخنهاش شکننده شده.بردم اونو داد.انقدم بدمزه بود که بالا آورد😖حالا باید برم دنبال خارجیش.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
با متر اندازه میگیرم ایستاده یبار میشه 90 یبار میشه 88 ولی دراز که میکشه همیشه 92 میشه

من حس میکنم از عید تا حالا خیلی رشد قدش کند شده حتما میبرم دکتر نمیخام کوچولو باشه

جان جانانم💗💕

ندادم ترسیدم سر خود بدم

اگه زینک میدی باید آب زیاد بدی یبوست میاره اکه زیر دوساله زیتو کید بده ذیگه قطره آ د و مولتی ویتامین سوا نده

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
من حس میکنم از عید تا حالا خیلی رشد قدش کند شده حتما میبرم دکتر نمیخام کوچولو باشه

ماهی یک سانت رو رشد میکنه؟

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
من گلا هرروز مغز گردوبادام پسته شیر وجوانه گندم جوانه جو پودر نارگیل ارد برنج عسل یکم پودرسنجد باروغ ...

خوب بچه ایی قبول میکن اینا رو بخوره . مشکل ی مادر مثل من اینکه بدغذا چیزی نمیخوره . ریز مونده