2777
2789
عنوان

ولنتاین نزدیکه😍😍😍😍

208 بازدید | 43 پست

بیاین بگین ولنتاین چی کادو گرفتین؟؟؟؟یا قرار کادو چی بگیرین؟؟؟

من خودم نامزد ک بودم ی خرس کوچولو و یدونه ادکلن و ی شاخه گل❤😍😍😍😍

ولنتاین قرار سوپرایز بشم🙄😉😂😍

حال خوبِ این روزامی عشقِ دلم🤗😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نامزد که بودم ی نیم ست خوشگل نقره بانگینای زرشکی شوهرم برام خریده بود شهرامون باهم فاصله داشت بیخبر پاشده بود اومده بود چه روزای قشنگی بوود...

بی ارزش ترین نوع افتخار،افتخار به ویژگی هایی است که خودانسان درداشتنشان هیچ نقشی ندارد......... مثل قد،چهره،زیبایی و...                                                   از چیزهایی که خودتان بدست آورده اید حرف بزنید       مثل گذشت...انسانیت...مهربانی...بخشش....صداقت..
لوازم مراقبتی پوست بیواکوا😆😍😍

از کجا گرفتی اینترنتی؟ 

💌خدایا توکه تنهایی با کی حرف میزنی که اینقدر آرومی ////متنفرم از زندگیم از تک تک لحظاتش از تموم استرس هام از همه ترس هام 

دوستان فکر جوراب رو از سرتون بیرون کنین شده 35 هزار من قیمت کردم تازه اینترنتی 

💌خدایا توکه تنهایی با کی حرف میزنی که اینقدر آرومی ////متنفرم از زندگیم از تک تک لحظاتش از تموم استرس هام از همه ترس هام 

پارسال برا همسرم یه ساعت گرفتم یه باکس گل با نمد درست کردم و کیک ساده درست کردم

اونم روز زن و ولنتاین رو چون پشد سر هم بودن یکی کرد و گل از اینا که تو شیشه است با یه عروسک فیل گرفت

امسال کادو نمیتونم بگیرم چون پول ندارم😂

یه خرس نمدی اویز درست کردم

یه دفترچه تکس و میخوام درست کنم

کیک و کوکی و ژله 

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘