2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همراه انومالیم انجام دادم.۱۸ هفتگی

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
من هفته ۱۸  به خاطر دیابت بارداری سوالی داری؟

عزیزم بچه ی قبلیم مشکل قلبی داشت

اکو دادم گفتن یه سوراخ بین بطنی داره اما مجوز سقط نمیدن

میخاستم بدونم این سوراخ مگه عادیه؟

عزیزم بچه ی قبلیم مشکل قلبی داشت اکو دادم گفتن یه سوراخ بین بطنی داره اما مجوز سقط نمیدن میخاستم ب ...

نمیدونم عزیزم.همچین موردی نبود برای جنینم.

دکترت چی میگه؟لابد مشکلی وجود نداره یا به مرور خوب میشه 

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

نمیدونم عزیزم.همچین موردی نبود برای جنینم. دکترت چی میگه؟لابد مشکلی وجود نداره یا به مرور خوب میشه& ...

راستش خیلی نگرانم اصلا نمیخام دوباره تجربه ی عمل قلب بچه داشته باشم

اما نمیدونم چرا دکترا میگن نیازی ب سقط نیس

گفتن همه چیز اوکی هس ۳تا دکتر  و نیاز ب سقط نیس اما هر سه تاشونم گفتن سوراخ هست و ۴هفته ی دیگ ...

اکثر بچه ها با سوراخ  قلبی بدنیا میان و بعد تولد به مرور زمان پر میشه حتی ممکنه سوراخ قلبش دو ماه دیگه پر بشه 

خدایا شکرت
اکثر بچه ها با سوراخ  قلبی بدنیا میان و بعد تولد به مرور زمان پر میشه حتی ممکنه سوراخ قلبش دو م ...

چقدر خوبه😍

پس برای همین گفتن دوباره باید اکو بدم

ممنون عزیزم

اینطوری بشه  خیالم راحت میشه

سلام عزیزم.پسر منو شش ماهگی تشخیص دادن سوراخ داره قلبش.خیلی از بچه ها بعد تولد بسته میشه خیلی هام به مرور.آخرین باری که پسرمو بردم اکو گفت یک سوم سوراخ مونده بقیه ش بسته شده پنج سالگیش باید دوباره بره اکو.هیچ مشکلی ام نداره خداروشکر.نترس

سلام عزیزم.پسر منو شش ماهگی تشخیص دادن سوراخ داره قلبش.خیلی از بچه ها بعد تولد بسته میشه خیلی هام به ...

عزیزم ممنون از راهنماییت

سوراخش از چه نوعی بود،؟سایزش چقدر بود؟

ببهشید خیلی میپرسم اخه دیگه چشمم ترسیده از بیماری قلبی