2821
2789
عنوان

صعلام علیکم

234 بازدید | 34 پست

سلام بچه ها شبتون بخیر

بچه ها من خانواده شوهرمو دوس دارم کلا بهشون احترام میزارم چون عاشق شوهرمم باید اوناروهم دوس داشته باشم

مادرشوهرم زن خوبیه و ی سری عادتا داره که برای من قابل درک نیستن میشه کمکم کنید

مثلا وقتی چیزی برای خونه لازم دارم میگه اول ب من بگو شاید داشتم بهت دادم اقا من روممم نمیشه

یا مثلا چون خونمون نزدیکه مثلا ۹ صب که من هنوز ریکاوری نشدم زنگ میزنه بیا خونمون میرم اونجا و زودی برمیگردم همش میگه هی نیومدی امروز خونمون ‌و....

یا میخام برم خونه مادرم سر بزنم میگخ زود برگرد زیاد نمون لباس زیاد نبر و... اعصابمو ب هم میریزه

یا من میرم خونشون کلا آشپزی میکنم بعد یهو میگه ی‌شب بیایم خونتون غذا درست کنی:/ بگو اخه مادر عزیز پس الان دارم چیکار میکنم

تا قبل اینکه من بیام تو خانواده خودش اصلا کیک درست نمیکرد الان ی شب در میون میگه کیک درست کن برامون

چیکار کنم من  ارامش ندارم تازه جوونه ها پیر نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط عنوانت🤐🤐🤐🤐

دلت که شکست سرت را بگیر بالا.....!                                   تلافی نکن،فریادنزن،شرمگین نباش،حواست باشه دلت شکسته گوشه هایش تیز است .....مبادا دل ودست آدمی را که روزی دلدارت بود زخمی کنی،مبادا فراموش کنی روز شادیش آرزویت بود...... صبور باش، بغضت را پنهان کن، رنجت را پنهان تر.....! زمین گرد است.....!!!!

سعی کن دیگه اینکارو رو کمتر کنی تا ب صفر برسونی

منم اولا خیلی کار میکردم الان هیچی در حد خیلی کم 

برای رفتن ب خونش بهونه بیار کم کم بگو امروز کار دارم یا چندروز کاری دارم 

سرتو شلوغ کن ک دروغم نگفته باشی

سعی کن دیگه اینکارو رو کمتر کنی تا ب صفر برسونی منم اولا خیلی کار میکردم الان هیچی در حد خیلی کم&nb ...

میدونی مثلا میرم خونشون نشستم میگه میشه چایی درست کنی

یا مثلا میگه سیب زمینی پوست میگیرم برات فلان غذا رو درست کن ادمو میزاره لای منگنه...

میدونی مثلا میرم خونشون نشستم میگه میشه چایی درست کنی یا مثلا میگه سیب زمینی پوست میگیرم برا فلان غ ...

چ پروعه ب دختراشم میگه ؟؟ 

نرو خونشون خب انقدر

روش وا شده 

خیلی باهاش راحتی حتما 

چ پروعه ب دختراشم میگه ؟؟  نرو خونشون خب انقدر روش وا شده  خیلی باهاش راحتی حتما

اره تقریبا با دختراشم اینطوره ولی با من بیشتر

طبقه بالامونن ی شب نرفتم اونا اومدن بالا کلیم کار داشتم

بخدا بیشتر از شوهرم اونارو میبنم همش میچسبن بم

اره تقریبا با دختراشم اینطوره ولی با من بیشتر طبقه بالامونن ی شب نرفتم اونا اومدن بالا کلیم کار داش ...

چندبار درو بازنکن مثلا بگو حموم بودم یا بیرون 

چقدر بده تو ی ساختمونید مادرشوهر منم همچین نقشه ای داره اونام دائم خونه ما بودن بااینکه چندتا کوچه فاصلس 

ب قول شما بیشتراز شوهرم اونارو میدیدم 

دیگه گفتم شما اینجایید علی دیر میاد خیالش راحته کمتر بیاین 

اونم کلی معذرت خواهی ک فکر بد نکنن 

کم شد 

یا بگو دارم خونه تمیز میکنم فردا پس فردا بیاین 

اینکارارو چندبار باید تکرار کنی تا دوگولش بیوفته

چندبار درو بازنکن مثلا بگو حموم بودم یا بیرون  چقدر بده تو ی ساختمونید مادرشوهر منم همچین نقشه ...

بعد از یه نظرم میگه میری بیرون لباس بپوش مریض نشی

غذا میخورم هی برام میکشه میگه بخور

مریض میشم منو میبره خونه خودشون دمنوشم درست میکنه برام

اما وقتیم ک خوبم خیلی اذیت میشم مخصوصا وقتی دخترش میاد چند روز میمونه خونشون ولی من میخام برم خونه بابام اینا هی میگه نرو 

جالب اینجاس وقتی من خونه نیستم شام نمیخورن زود میخابن افسردگی مطلق من چیکار کنمممم    

بعد از یه نظرم میگه میری بیرون لباس بپوش مریض نشی غذا میخورم هی برام میکشه میگه بخور مریض میشم منو ...

عین مادرشوهر منه اخلاقاش

در مورد موندن خونه مادرتم بگو منم مثه دختر شما دوست دارم چندروز پیش مامانم بمونم

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 20 ساعت پیش
2791
2779
2792