2777
2789
عنوان

پريود

64 بازدید | 12 پست

خانما من ديروز تاريخ پريوديم بود اما پريود نشدم يكم اعلام پريودي مث كمردرد...دارم رابطه پرخطرم نداشتم اما خيلي نگرانم تا چندروز عقب افتادگي طبعيه چيكاركنم پريوديم بازشه

نگران نباش نگرانی بیستر عقب میندازش من ۲۰ روز عفب انداختم 

موی زائد داری؟ چربی؟ 

❤واس برگشتن عرفانم میشه صلوات بفرستید...‌   عرفان عشقمه 🔴❤ آیدا هستم کاربری گرفتم لطفا ب اسم گیسو صدام نکنبد.   تیکر تولده.   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وااای منم از استرس دارم میمیرم،دی ماه اصلا پریود نشدم،۱۸ام باس میشدم😭😭بچم ۸ماهشه تازه اگ باردار باشم چیییی😭😭😭

رسیدن به تو چیزی کمتر از معجزه برام نیست😍👨‍👩‍👧💕
فك كنم اره

نمیدونب موی زائد داری یا نه؟؟؟؟🙄🙄 نمبدونم چاقی یا نه؟

❤واس برگشتن عرفانم میشه صلوات بفرستید...‌   عرفان عشقمه 🔴❤ آیدا هستم کاربری گرفتم لطفا ب اسم گیسو صدام نکنبد.   تیکر تولده.   
وااای منم از استرس دارم میمیرم،دی ماه اصلا پریود نشدم،۱۸ام باس میشدم😭😭بچم ۸ماهشه تازه اگ باردار با ...

واي چي بد منم بايد سي ميشدم همش ميرم دستشويي چك ميكنم باز نااميد ميام برون  باوركن انقدر توزندگيم بدبختي دارم ك هيچ جوره امادگي مادرشدن ندارمم

ببخشيد انقدر استرس دارم اصلا منظورتو متوجه نشدم ن لاغرم٥٠كيلوام مو زائد يكم دارم

تنبلی داری؟؟

واي چي بد منم بايد سي ميشدم همش ميرم دستشويي چك ميكنم باز نااميد ميام برون  باوركن انقدر توزندگ ...

واایی دقیقا منم،یسره تو دستشوییم ک ببینم اومد یا ن،ولی متاسفانه😭😭

رسیدن به تو چیزی کمتر از معجزه برام نیست😍👨‍👩‍👧💕