2777
2789
عنوان

از کجا بدون تست بفهمم کروناس

| مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 35 پست

لطفا هر کی داشته خوب شده راهکار هاتون رو به اشتراک بذارید منم استفاده کنم اجرتون با خدا 

برام بنویسید بعد میام میخونم لطف میکنید الان نمیتونم زیاد گوشی بگیرم 

بعضی وقت ها دوست دارم وقتی بغضم میگیره.... خدا بیاد و اشکهامو پاک کنه.... دستمو بگیره و بگه....: ادمها اذیتت میکنن...؟؟!! بیا بریم پیش خودم....
احتمال زیاد کروناس ،ان شا ... زود خوب میشی ،خیالت راحت ،من اطرافیانم گرفتن همه همین علایم را داشتن ، ...

ممنون از لطفت زنده باشین

بعضی وقت ها دوست دارم وقتی بغضم میگیره.... خدا بیاد و اشکهامو پاک کنه.... دستمو بگیره و بگه....: ادمها اذیتت میکنن...؟؟!! بیا بریم پیش خودم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا چطور عزیزم شربت نوسکاپ قرص برای سرفه سرم  .حتما بروو سرسری نگیر

شربت نوسکاف و دارو دارم از بس تو پیج دکترام داروها رو حفظم عزیزم

برای کرونا مخصوصا اگه سرفه کم هست ،گرمیجات خوبه ،مثلا گوشت شتر وگوسفند ،اب هویج ،سیب و آب عسل مذتب که کلا شفاست ،عسل وسیاهدانه هم خوبه ،،برای تب هم خوبه،مرتب سیب بخورید ،و اب ولرم یکم عسل و چند قطره ابلیمو ،،،فعلا همین یادمه ،،سعی کنید غذاهای سرد نخورید یا حتما با گرمی جات بپزید و بخورید 

برای کرونا مخصوصا اگه سرفه کم هست ،گرمیجات خوبه ،مثلا گوشت شتر وگوسفند ،اب هویج ،سیب و آب عسل مذتب ک ...

مرسی عزیزم 

و داروی امام کاظمم هست