2777
2789
عنوان

سقط...میشه کمکم کنید

500 بازدید | 43 پست

خانما.من بچه م رشد نکرد الان تو هفته دهمم ولی بچه تا ۶ هفته رشد کرده.الان لکه بینی دارم دکتر گفت برو خودش سقط میشه.من گفتم قرصی چیزی گفت برو خودت به خونریزی میفتی.الان میترسم اگه زیاد بمونه تو رحمم؛ رحمم عفونت کنه.کسایی که تجربه دارن میشه بگین چند روز صبر کنم.یا برم پیش مامایی که قرص میده

بله جانم بعضی دکترها معتقدن تو سه ماهه اول خودش دفع میشه ولی من جات بودم میرفتم بیمارستان قرص بده

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه افتادی به خونریزی خودش سقط میشه نگران نباش مال من یک ماه تو بدنم بود تا سقط شد چیزی هم نشد

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم

دقیقا منم مشکل تو رو داشتم تو هفته 8 که رفتم سونو گفت رشدش کم هس و قلب تشکیل نشده. خودش سقط میشه. فردا شبش سقط شد

♥️♥️خدای مهربونم ممنونم که حاجتمو دادی ♥️♥️              آدما کلا چهار دستن یا ممد یا فاطی یا زهران یا علی😐 بقیه دوستای اینان. 😑😑                                                                  یه بار هم تو اتوبوس جامو به یه پیرزن ندادم بالا سرم وایساده بود نگا معنا دار می‌کرد، منم موقع پیاده شدن می‌لنگیدم که عذاب وجدان بگیره😬🤪                                   

منم سال گذشته دقیقا همین اتفاق برام افتاد تو هفته ده جنین شش هفته مونده بود و من چون لکه بینی نداشتم تو بیمارستان قرص استفاده کردم و کورتاژ شدم. شما هم اگر خونریزی داری پس خودش سقط میشه چیزای گرم و قاعده آور بخور تا زود کنده بشه و بیاد. تخم شوید . کاچی. زعفرون دم کرده ...

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

بله جانم بعضی دکترها معتقدن تو سه ماهه اول خودش دفع میشه ولی من جات بودم میرفتم بیمارستان قرص بده

یعنی بیمارستان باید برم.نمیشه از ماما بگیرم بیام خونه استفاده کنم.میترسم برم بیمارستان کورتاژ کنن

اگه افتادی به خونریزی خودش سقط میشه نگران نباش مال من یک ماه تو بدنم بود تا سقط شد چیزی هم نشد

برای شمام چند روز اول در حد لکه بینی بود؟برای من دو روزه لکه بینی دارم

سقط خیلی بده روحیه ادمو داغون میکنه خودم چندتا سقط داشتم خدا صبرت بده. فقط بعد سقط به خودت خیلی برس سعی کن قوی باشی و چیزای مقوی بخور استرسو از خودت دور کن تا زود باردار بشی. سقط پایان راه نیست.

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

دقیقا منم مشکل تو رو داشتم تو هفته 8 که رفتم سونو گفت رشدش کم هس و قلب تشکیل نشده. خودش سقط میشه. فر ...

خداکنه براب منم به راحتی سقط شه.از اینور ناراحت از دست دادن نی نی.از این ور فکر و خیال سقط

یعنی بیمارستان باید برم.نمیشه از ماما بگیرم بیام خونه استفاده کنم.میترسم برم بیمارستان کورتاژ کنن

آره میشه خونه باشی ولی همون قرص رو تو بیمارستان میدن تا مراقبت باشن پارسال من و خواهرم با هم سقط داشتیم من قرص نخوردم خودش دفع شد ولی پدرم درومد اون رفت بیمارستان راحت بهش همون قرص رو دادن به من گفتن ممکنه پارگی رحم بیاره برای همین نرفتم ولی اشتباه کردم واقعا

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
برای شمام چند روز اول در حد لکه بینی بود؟برای من دو روزه لکه بینی دارم

نه عزیزم مال من لکه بینی  هم نداشتم کلا بدنم فراموش کرده بود که یه موجود مرده توشه بعد از یک ماه قرص و دوا درمون همون روزی که به خونریزی افتادم بردنم کورتاژم کردن اگه اونروز نمی رفتم خودش سقط میشدآخه مال زنداداشم بعداز یک هفته لکه بینی به خونریزی افتاد و بعدش سقط شد خیلی راحت فقط فعالیت داشته باش گرمی زیاد بخور و بزار دهانه رحمت باز بشه و خودش سقط بشه .

همین لکه بینی داری جای امیدواریه .

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم