2777
2789
عنوان

دوست پسر

583 بازدید | 18 پست

سلام من 1 سال و خورده ای هست با یه پسری دوستم همه چی خیلی اوکیه ولی یه دوستی داره که ازش خیلی بدم میاد میگم باهاش نرو بیرون ولی باز میره حداقل هفته ای یه شب باهاش بیرونه هرسری سر این موضوع دعوامون میشه دیشب دعوای بدی داشتیم و من بدهکار شدم معذرت خواهی ام کردم دیگه نمیدونم چیکار کنم چجوری از دست این دوستش خلاص بشم یا شایدم من باید دیگه گیر ندم بهش .. کسی هست با من همدرد باشه؟ بنظرتون چیکار کنم؟ :( 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا ازون دوستش بدت میاد؟مشکل اخلاقی داره؟

حدود 1 سال پیش با دختر بیرون میبردش واسه همین دوست ندارم باهاش بره بیرون ... البته الان میدونم خود دوست پسرم نمیره اگه دختر باشه الان قضیمون جدیه ولی خب از دوستش هنوز بدم میاد

تا خودش نخواد هیچ کاری نمیتونی بکنی 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
حدود 1 سال پیش با دختر بیرون میبردش واسه همین دوست ندارم باهاش بره بیرون ... البته الان میدونم خود د ...

نگا نمیدونم اون دوسترو نمیشناسم ولی اگه واقعا میخوای بره خیلی جدی بگو من حس خوبی ندارم به دوستت یا باهاش قط رابطه کن یا دور منو خط بکش 

اینو بگو ددیگ هرچییی گف جوابش نده 

بگو بعد از اینکه باهاش بهم زدی باهات حرف میزنم 

تا مطمعن نشدی بهم زده دوستیشو هیچ عکس العملی نشون نده ..

حتی شده ی هفته 

تحمل کن تا انجام بشه 

مطمعنم باش که بهم میزنه و برمیگرده 

کلا اگ از نظر انسانی بچه خوبیه دوستش پیشنهاد میکنم تا برای تو مزاحمتی درس نکرده بیخیالش شو .. 

اگ دیدی داره اذیت میکنه اونموقع اینکارایی ک گفتم بکن

منم از رفیق جینگش بدم میاد چندبار گفتم رفت و امدتو باهاش کم کن گوش نکرد تازه شاکی شد که راجع به رفیق ...

بنظر من وقتی یه خواسته ای داریم اگه از درس بودنش مطمغنیم باید همه جوره پاش وایسیم تا قضیه درس شه 

منکه اگه حق باهام باشه هیچ جوره کوتاه نمیام

بنظر من وقتی یه خواسته ای داریم اگه از درس بودنش مطمغنیم باید همه جوره پاش وایسیم تا قضیه درس شه&nbs ...

1 ساله میگم از این خوشم نمیاد حالا کمتر کرده رفتن پیششو ولی کامل قطع نکرده -_-