hanay مدیر عضویت: 1399/01/16 تعداد پست: 2618 عنوان زیست شناسی | مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 20 پست سلام دوستان 💟کسانی که تو این درس موفق بودن یا هستن.. برنامه تون برا خوندنش چطور هست که فراموش نمیکنید..؟؟ کلاس دهم هستم.. 1399/11/01 | 15:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yariiii عضویت: 1399/10/23 تعداد پست: 258 خوب ترازت چطوره؟؟ روش مطالعه ات بهم میگی؟ 7 هزارو خورده اییوقتی میخونم تو ذهنم تصویر سازی میکنماگ مطلبو نفهمیدم میرم از پایه اش تهشو درمیارممثلا این پروانه مونارک هس فصل اول زیست دهمکلییییییی از مطلب میدونم اصلا چجوری هس چجوری زندگی میکنهیا خیلی چیزا دیگ
yariiii عضویت: 1399/10/23 تعداد پست: 258 7 هزارو خورده ایی وقتی میخونم تو ذهنم تصویر سازی میکنم اگ مطلبو نفهمیدم میرم از پایه اش تهشو درمیا ... هر مطلبو میخونی خط به خط سوال دربیاربا اینکه جوابشونو میدونیسوالای کوتاه جوابای کوتاهیه دفتر جدا بردار بنویس این سوال سازیا یه یه توشه برات واسه روز کنمور برا مرور تست هم زیاد بزن اون موقعه مطالب مهم رو میفهمی
yariiii عضویت: 1399/10/23 تعداد پست: 258 هر مطلبو میخونی خط به خط سوال دربیار با اینکه جوابشونو میدونی سوالای کوتاه جوابای کوتاه یه دفتر ج ... فقط یه چیز اینکه الان دهمیکلی وقت داری بخووووون تلف نکن بعدا پشیمون میشی
yariiii عضویت: 1399/10/23 تعداد پست: 258 فقط یه چیز اینکه الان دهمی کلی وقت داری بخووووون تلف نکن بعدا پشیمون میشی موفق باشی
hanay مدیر استارتر عضویت: 1399/01/16 تعداد پست: 2618 هر مطلبو میخونی خط به خط سوال دربیار با اینکه جوابشونو میدونی سوالای کوتاه جوابای کوتاه یه دفتر ج ... خیلی ممنون از راهنمایی ات عزیزم 💝💝دعا میکنم موفق ترین باشی😘😘💖💖