2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 32 پست
دو حالت داره خونریزی بارداری رو با پریود اشتباه میگیرن چون از نطر علمی ممکن نیس حامله باشی و باز دیو ...

خیلی جالبه من پریودیم پنج روزه هست بعد ماه قبلی سه روز شد دوروز خونریزی روز سوم لکه بینی داشتم حالا نمیدونم پریودی بوده یا خونریزی بارداری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی جالبه من پریودیم پنج روزه هست بعد ماه قبلی سه روز شد دوروز خونریزی روز سوم لکه بینی داشتم حالا ...

اگه اقدامی هستی چک کن باز تا زودتر متوجه بشی حتی لازم شد آز بده

🌸میشه برای نی نی دار شدن من هم یه صلوات بفرستی؟❤🌸رب لا تذرنی فرداً و انتَ خیر الوارثین❤💖
مادر خودم سر بارداری برادرم تا ۴ ماه نمیدونست چون یکسال بود که پریود نمیسد ، میشدا ولی هر چند ماه یک ...

پس این مال اونایی هست که پریودی نامنظم دارن

اگه اقدامی هستی چک کن باز تا زودتر متوجه بشی حتی لازم شد آز بده

اره عزیزم اقدامی هستم

انشاالله میخوام با بی بی چک چک کنم ببینم چی میشه توکل بر خدا برام دعا کنین

اره عزیزم اقدامی هستم انشاالله میخوام با بی بی چک چک کنم ببینم چی میشه توکل بر خدا برام دعا کنین

ان شا ا...

برا منم دعا کنید من هم یک اقدامیم ۱۰ ماهه✋دیگه خیلی ناامید شدم این ماه از روز ۱۴ سیکل زیر دلم درد پریودی داشتم و سینه هام سفت و دردناک ولی بازم فکر میکنم از چیز دیگه ایه انقد ناامیدم خدا کنه عفونت نباشه فقط فعلا ۵ روز مونده ب موعدم

🌸میشه برای نی نی دار شدن من هم یه صلوات بفرستی؟❤🌸رب لا تذرنی فرداً و انتَ خیر الوارثین❤💖
ان شا ا... برا منم دعا کنید من هم یک اقدامیم ۱۰ ماهه✋دیگه خیلی ناامید شدم این ماه از روز ۱۴ سیکل زی ...

انشاالله بارداری عزیزم نا امید نباش توکلت به خدا باشه بهشم فکر نکن میگن استرس نباید داشته باشی بی خیال باشی زودتر باردار میشی گلم😘❤

من ۳ماه پریود نشدم و تازه فهمیدم باردارم.علتشم این بود که بیبی چکام همه منفی بود تا هفته قبل باتوجه ...

عزیزم انشاالله به سلامتی گلم برا ما هم که دلمون میخواد مادر بشیم دعا کن عزیزدلم🙏

انشاالله بارداری عزیزم نا امید نباش توکلت به خدا باشه بهشم فکر نکن میگن استرس نباید داشته باشی بی خی ...

این ماه زدم ب بیخیالی😅