2777
2789
عنوان

بارداری

296 بازدید | 32 پست

سلام دوستان خسته نباشید دوستانی که میگن من ماه سوم بارداری فهمیدم باردارم مگه بارداری با قطع پریودی همراه نیس؟پس چجوری اینا سه ماه پریود نمیشدن بعد نمیدونستن حامله هستن یا پریود میشدن من تازه ازدواج کردم این برام سوال شده؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم بعضیا پریودیشون منظم و دقیق نیس بخاطر همین زود متوجهه نمیشن منم دقیقا این شرایط برام پیش اومده ...

اها مرسی عزیزم یعنی شما پریود نمیشدی بعد فک میکردی چون پریودیت نامنظمه پریود نمیشی و حامله نیستی؟

دو حالت داره خونریزی بارداری رو با پریود اشتباه میگیرن چون از نطر علمی ممکن نیس حامله باشی و باز دیواره رحم بریزه (پری بشی) 

دوم کسایی ک پری نامنظم دارن و وقتی نمیشن بیبی چک منفی کاذب میشه و اینا پری نشدن رو میزارن ب حساب عقب انداختنای مثل همیشه شون 

خواهر شوهر من خودش تا ۶ ماه میگه نمیدونشته بچه اولشو سر بچه دوم از اول میدونس منتها اصلا تکون نمیخوره تا ماه ۸ یه کم شکم بیاره و ماه۹ تازه دیده میشه

این میگه ۳ ماه اول پریود میشده ینی همون خونریزی و ۳ ماه دوم چون پلی کیستیک داره فکر میکرده طبق معمول عقب انداخته البته من تو بارداری اولش عروسشون نبودم خدا میدونه راسته با نه

🌸میشه برای نی نی دار شدن من هم یه صلوات بفرستی؟❤🌸رب لا تذرنی فرداً و انتَ خیر الوارثین❤💖
من خودم تو سه تا بارداریم سر موعدم پریود میشم ماه اول 

چه جالب نکنه منم مثل شما باشم اخه شکمم اومده جلو یه کم😢درد هم دارم الان زیر شکم و پهلوهام چند روزه معدمم درد اومده