2777
2789
عنوان

کمککگککک

83 بازدید | 16 پست

ببینید یه پسر هست که من دوسش دارم،از دوسال پیش،من بچه که بودم خونه مادربزرگم میرفتم،این پسره همسایمون بود و از اونجا باهاش آشنا شدم ،الان دوساله که ماد بزرگم فوت کرده و پدربزرگم یه زن گرفته،این زنیکه نمیزاره ما بریم خونشون،من تقریبا سه ماه پیش با اون پسره رل زدیم ،از اون موقع به بعد فقط یکبار دیدمش،شمارش رو هم ندارم،اونم شماره منو ندارم چون گوشیش افتاد تو آب و سوخته،دفعه بعدی که رفتم دیدمش بهش گفتم شمارتو بده،شمارشو سریع کن بعدش گفت حالا بعداً بهت میدم

و اینکه چند دقیقه بعد از اینکه دیدمش بهم گفت بریم 💏💏بگیریم سریعتر،بعد بهش گفتم تو فقط رل زدی که این کارو کنی؟

گفت خب مگه رل زدن به غیر از این کار و ولنتاین و دوست دارم و این چیزا ویژه دیگه ایه؟

منم گفتم نه تقریبا و لی بلاخره

به نظر شما فقط از روی هوس باهام رل زده یا دوسم داره؟؟؟؟؟من الان 21سالمه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا انقد دخترو پسرای ما باید تو محدودیت باشن ک یه پسر واسه یه...زودگزر دورغ بگه 

عزیزم اون هوسه حسش نصبت به تو و توهم حست نصبت به اون اقا هوسه اون اقا هوس جنسی داره تو هوس عاطفی داره تو فقط از اون اقا خوشت اومده اسم عشقو عاشقی روی رل های زودگزرتون نزارین

اون چندسالشه؟؟

خب باید ازش بپرسی ببینی تصمیمش برای اینده چیه؟

قشنگ حرف بزن باهاش. ببین اگه میپیچونه وتفره میره.بیخیالش شو چون هوسبازی بیش نیس.

من یه کاکتوسم توشهربادکنک ها🌵🙃🎈
وقت نزار براش بابا... ماشالا 21 سالته... خودتو الاف اینا نکن...پروئه چقد 

آره آدم پرویی هست ولی از یه طرف یه جنبه های داره که دوسم داره

من فقط منتظرم ببنیمش ازش بپرسم و باهاش حرف بزنم

آره آدم پرویی هست ولی از یه طرف یه جنبه های داره که دوسم داره من فقط منتظرم ببنیمش ازش بپرسم و باها ...

اره حتما یه جایی قراربزارید وحرف بزنید حتماحتما حتما از جدی بودن قصدش مطمئن شو

من یه کاکتوسم توشهربادکنک ها🌵🙃🎈
آره آدم پرویی هست ولی از یه طرف یه جنبه های داره که دوسم داره من فقط منتظرم ببنیمش ازش بپرسم و باها ...

ولش کن بابا بپرسی هم یک دروغی سر هم میکنه یا با پررویی جواب میده

نمیشه حالا ک خوشگلی و یکی پسندیدت دیگه هر چی خواست برا خودش جولان بده... فقط خواستگار خوب داشتی براش وقت بزار نه این بچه پرروها