2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم انجام دادم دو ماه بعد باردار شدم

صارم انجام دادم

ولی برای درمان ناباروری میرفتم رویان و راضی بودم ازشون

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋
منم انجام دادم دو ماه بعد باردار شدم صارم انجام دادم ولی برای درمان ناباروری میرفتم رویان و راضی ب ...

بعد چند وقت اقدام باردار شدی؟لوله هات گرفته بوده؟

صارم ازت نامه تایید عدم عفونت خواست؟

دونه انارم  
بعد چند وقت اقدام باردار شدی؟لوله هات گرفته بوده؟ صارم ازت نامه تایید عدم عفونت خواست؟

بعد از ۱سال و نیم

نه لوله هام مشکلی نداشت

بله نامه خواست،همون جا رفتم قسمت اورژانس پزشک زنان داشت معاینه کرد نامه داد

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋
بعد از ۱سال و نیم نه لوله هام مشکلی نداشت بله نامه خواست،همون جا رفتم قسمت اورژانس پزشک زنان داشت ...

درد نداشت؟من بین صارم و ابن سینا موندم کدو.م و برم؟از صارم راضی بودی؟اون موقع هزینش چقدر شد؟

دونه انارم  
درد نداشت؟من بین صارم و ابن سینا موندم کدو.م و برم؟از صارم راضی بودی؟اون موقع هزینش چقدر شد؟

نه درد نداشت بیشتر یه حالت فشاری بود که زیر دلم اومد در حد چند دقیقه ،ریلکس و آروم باش

من که راضی بودم هم تمیز بود هم خلوت

من تیرماه انجام دادم هزینه عکس شد ۴۶۰تومن ،۶۰تومنم ویزیت دکتر دادم برای نامه عدم عفونت،۳۰تومنم آنژیوکت برام زدم قیمت ها ممکنه چندتومنی بالا و پایین باشه دقیق یادم نیست حدودی گفتم

اره رفتم خداروشکر مشکلی نبود ولی هنوزم باردار نشدم

کجا عکس رنگی گرفتی ؟ با بیهوشی ؟

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن