2777
2789

کاش بشهههههه

میترسم یروزی بشه که دیگه با این پول هیچ کاری نمیشه کرد

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهشا پولی رو که بهش نیاز ندارید رو بزارید تو بورس آخه دختر عاقل پول جیهزیه رو ؟؟؟؟

سال هاست که در زمینه طب سنتی مطالعه و تحقیق می کنم اگر سوالی در این زمینه داشتید در حد توان در خدمتم😊 طبیب نیستم اما بشدت علاقه مند

حداقل رو بیت کوین انتخاب میکردی   یا سکه بگیر 

اگه پول زیاد داری  راهنمایی کنم

آقا    هستم🙋     🔵💲💙  بجای ایراد گرفتن  از دیگران   به فکر اصلاح خود باش 👐انگشتان دست را ببین بعد قضاوت کن 👂👂برای یاد گیری هیچ وقت دیر نیست  😑در جمع همیشه  خاموش باش  تا ذهن تقویت شود   کاربر  سال 85
بیتکوین بلد نیستم چطور بخرم

از داخل کانال  بورس   یا صرافی   گرون هست امروز  یک بیت کوین  ۸۷۶میلیون بود تا الان

آقا    هستم🙋     🔵💲💙  بجای ایراد گرفتن  از دیگران   به فکر اصلاح خود باش 👐انگشتان دست را ببین بعد قضاوت کن 👂👂برای یاد گیری هیچ وقت دیر نیست  😑در جمع همیشه  خاموش باش  تا ذهن تقویت شود   کاربر  سال 85

اگه کسی دومیلیارد داره بگه راهنمایی کنم در عرض ۵روز  حداقل ۷۰۰م سود ببره