2777
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 48 پست
به احتمال خیلی زیاد برگشت داره،مخصوصا اگه بعد عمل باردار بشن بینیشون باد میکنه و بر نمیگرده ،، خیلی ...

من بینیم استخونیه خداروشکررررر

میخوام عمل کنم تابستون

ماه قلبم❤
من بینیم استخونیه خداروشکررررر میخوام عمل کنم تابستون

اره منم استخوانیه،،البته هم پولیپ دارم و هم انحراف ،شاید زیبایی عمل نکنم و فقط برای مولین و اصلاح انحرافم برم ،ولی مامانم میگه تو که میخوای بری عمل یبار فرمشم اصلاح کن دیگه،،نمیدونم چیکار کنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره منم استخوانیه،،البته هم پولیپ دارم و هم انحراف ،شاید زیبایی عمل نکنم و فقط برای مولین و اصلاح ان ...

والا من نمیدونم استخوانیه یا گوشتی 😂😂 بینا بینیه

Army_forever💜
اره منم استخوانیه،،البته هم پولیپ دارم و هم انحراف ،شاید زیبایی عمل نکنم و فقط برای مولین و اصلاح ان ...

راست میگه خوب طبیعی عمل کن تو ک داری همون هزنیرو میکی

ماه قلبم❤
راست میگه خوب طبیعی عمل کن تو ک داری همون هزنیرو میکی

نه بابا همون هزینه نیست،،هر دوتاس باهم یه 20 تومن در میاد برام فک کنم،دکتر برای پولیپ و انحراف و زیبایی هرکدوم هزینه جدا میگیره، فقط هزینه کلینیک و بیهوشی و دستمزد چاقو نصف میشه 

نه بابا همون هزینه نیست،،هر دوتاس باهم یه 20 تومن در میاد برام فک کنم،دکتر برای پولیپ و انحراف و زیب ...

من برای خودم پرسیدم یه چیزی حدود ۲۰ تا ۳۰ تومن در میاد

Army_forever💜
فکر کنم کلانتری بود تو تهران

البته یه دکتر دیگه هم هست تهران میگن کارش خیلی خوبه ، اسمش یادم نیست ولی میگن خیلی طبیعی کار میکنه، حالا یکی از دوستام رفته پیش اون بهش گفته یه ماه باید تو گچ باشه ، گفتم بزارم ببینم چطوری میشه چهرش

Army_forever💜