2777
2789

عزیز چند نفرید.  وزنا چند کیلو  دوستان. وزن شون بالا هست

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

۲۰ نفرین هم کسایی دارمی ک ۳۰ کیلو اضاف وزن دارن هم ۱۰ کیلو ۶م ۵ کیلو همه وزنی داریم

من ۸۸ هستم. 

قدم ۱۶۷  هست  افسرده نمیشم بیام اونا همه وزن پایین

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

من ۱۲۶ هستم عزیزم وزن بالا تر هم هست اونجا

عزیز من ۱۱۸ بودم چند ماه پیش  رژیم گرفتم.

لینگ‌گروع اگه خانم هسین لطفا بیاین https://chat.whatsapp.com/FvuS0HB5M84FRjYQZ9qn4C

خب میزنم روش می‌ره یه صفحهپیوستن به گروه رو میزنم می‌ره تو واتساپ ولی وارد گروه نمیشه

سه پسر دارم تاج سرن باشد که باقیات صالحات باشن برام عاقبت بخیریشون رو از الله میخوام
سلام عزیزم تونستی عضو گروه لاغری بشی منم میخوام بیام اما هرچی میزنم نمیاره مثل تو

نه عزیزم باز نکرد برای من

سه پسر دارم تاج سرن باشد که باقیات صالحات باشن برام عاقبت بخیریشون رو از الله میخوام