2777
2789
عنوان

همسرانه

77 بازدید | 5 پست

🔴 #قطع_سخنان_همسر_ممنوع

💠 یکی از مهارتهای زیبا در همسرداری که مصداق درک همسر و #محبّت به او محسوب می‌شود این است که در میان کلمات و صحبت‌های همسرمان چیزی نگوییم و بگذاریم سخنش تمام شود.

💠 با اینکار به او نشان دهید که از صحبت کردن همسرتان رنج نمی‌برید و شخص عجول و زود قضاوت‌کن نیستید که البته این صفت باعث #محبوبیت شما نیز می‌گردد.

💠 این نکته را حتماً به بچه‌ها متذکّر شوید که هنگام صحبت پدر یا مادر وسط صحبت نپرید و #احترام بگذارید.

💠 از برکات بزرگ این کار این است که با تفکّر و منطق، تصمیم‌گیری خواهید کرد چرا که گاهی عجله در پاسخ دادن باعث #فتنه خواهد شد.

مطالب جمع آوری شده جهت بهبود روابط زوجین و تقویت بنیان خانواده می باشد .                                                                کاربران گرامی روزانه تاپیکهای جدید ارائه می شود لطفا پیگیری نمایید. با عرض پوزش تگ کردن برام مقدور نیست . سپاسگزارم .

👈اگر همسرتون رو دوست دارید و میخواید #رابطه_پایدار داشته باشید شنونده خوبی باشید تا آرامش بدید😍

#شنونده_خوبی باشید تا وضعیت رو خوب #کنترل کنید

👈اگه همسرتون چیزی گفت که باب میلتون نبود

‼️ یهو نپرید بهش!

‼️نزنید تو ذوقش!

👌فقط گوش بدید بعد با #آرامش نظرتون رو بگید

https://chat.whatsapp.com/GULQ7LsXFNxDhqNvlVynBM

مطالب جمع آوری شده جهت بهبود روابط زوجین و تقویت بنیان خانواده می باشد .                                                                کاربران گرامی روزانه تاپیکهای جدید ارائه می شود لطفا پیگیری نمایید. با عرض پوزش تگ کردن برام مقدور نیست . سپاسگزارم .

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دومین پست😂

چرا ؟

🌹🌹🌹بعضی ها قفل میکنن خواستم بمونه😂😂

نه قفل نمی کنم .بعضی از دوستان سوال دارند .