bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 عنوان خانوما بیاین 54 بازدید | 6 پست میشه خانومانه رفتار کردنو نشونم بدین لطفا عشقم میگه بچه بازی در میاری منم بلد نیستم همسن ننه بزرگش رفتار کنم میشه نشونم بدین تورو خدا مسخره نکنین اگه کانالی سراغ دارین کمکم میکنه بهم بگین الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین 1399/11/01 | 11:16 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
topol_bamaze عضویت: 1399/08/17 تعداد پست: 17787 فعلا برای شروع سعی کن لوس و قهر قهرو نباشی حالا تا بعد ببینیم چی میشه😁
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 فعلا برای شروع سعی کن لوس و قهر قهرو نباشی حالا تا بعد ببینیم چی میشه😁 لوس هستم ولی او قهر قهروعه الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 همین طرز حرف زدنت منو جذب نمیکنه چه برسه به پسر! مثلا چجوری بگم ؟ الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
هلیاااااااااااااا عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 2500 مثلا چجوری بگم ؟ تاپیکاتو دیدم. خیلی خودتو هول نشون میدی ازت فرار میکنه دیگه. مودب حرف بزن از کلماتی ک در شان یه خانومه استفاده کن همسن ننه بزرگش ینی چی!! خب تو بچه نیستی که مثل بچه ها رفتار کنی
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 تاپیکاتو دیدم. خیلی خودتو هول نشون میدی ازت فرار میکنه دیگه. مودب حرف بزن از کلماتی ک در شان یه خانو ... خب میشه بیام خصوصی ؟ الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین