2777
2789
عنوان

خانوما بیاین

54 بازدید | 6 پست

میشه خانومانه رفتار کردنو نشونم بدین لطفا عشقم میگه بچه بازی در میاری منم بلد نیستم همسن ننه بزرگش رفتار کنم میشه نشونم بدین تورو خدا مسخره نکنین اگه کانالی سراغ دارین کمکم میکنه بهم بگین

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فعلا برای شروع سعی کن لوس و قهر قهرو نباشی حالا تا بعد ببینیم‌ چی میشه😁

لوس هستم ولی او قهر قهروعه

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
همین طرز حرف زدنت منو جذب نمیکنه چه برسه به پسر! 

مثلا چجوری بگم ؟

مثلا چجوری بگم ؟

تاپیکاتو دیدم. خیلی خودتو هول نشون میدی ازت فرار میکنه دیگه. مودب حرف بزن از کلماتی ک در شان یه خانومه استفاده کن همسن ننه بزرگش ینی چی!! خب تو بچه نیستی که مثل بچه ها رفتار کنی

تاپیکاتو دیدم. خیلی خودتو هول نشون میدی ازت فرار میکنه دیگه. مودب حرف بزن از کلماتی ک در شان یه خانو ...

خب میشه بیام خصوصی ؟