2777
2789
عنوان

🌟🌟عادات خوب🌟🌟

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 30 پست
شما جای عادت های خوب بهتره مردم و قضاوت نکنید بعد درس اخلاق بدید😊

این مساله بین من و مهسا ست عزیزم.لطفا پست رو پاک کن

فرزند ایران و جان فدای میهن 🥀💔 جمله ای که اندوهی سخت به قلبم می آورد.... بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن🌿

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما هم که داری خودت این خانمو قضاوت میکنی

مهم نیست عزیزم

فرزند ایران و جان فدای میهن 🥀💔 جمله ای که اندوهی سخت به قلبم می آورد.... بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن🌿

روزی یه صفحه قرآن با ترجمه خوندن هم اضافه کنین میبینین مسیر زندگیتون تغییر میکنه

بله درسته👌 خوندن قرآن و سایر متون مذهبی آرامش بخشه

عالیه یاسمن جاااان 👍👍👍👍👌🏼👌🏼👌🏼🌹🌹🌹

خوشحالم که خوشت اومد 🤗

خیلی هم خوشم اومد و دوست داشتم.... باید چند موردش رو حتما  سرلوحه زندگیم قرار بدم... مرسی ازت👌 ...

خواهش میکنم ..موفق باشی دوست جانم❤💐

شما جای عادت های خوب بهتره مردم و قضاوت نکنید بعد درس اخلاق بدید😊

@benimai  

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂

خب تا صبح ک نیومدی تاپیکم هیچکی گزارش نزد 

همینکه تو تاپیکم پیدات شد ب لطف دوستات تاپیکم ترکید نتونستم بخونم چی گفتی ...

ولی مهم نیست 

هر چیه اون تاپیک نشون داد ک چند نفری دلشون از فضولیای تو خونه 

یکیشم من 

پس نتیجه میگیریم 

سرت تو زندگی دیگرانه نه خودت 

خب لابد عادتته 

عیب نداره پس دست خودت نیست دیگه 😄😌

بازم مهم نیست هر چقد دوس داری توهم بزن و دروغ بباف 

ب دیگران هم تحویل بده اون افرادِ ساده لوح هم باور کنن 

پشت ادمای موفق همیشه حرفه و این کارات فقط بهم نشون میده ک بهم حسادت میکنی 

چیزه دیگه دستگیرم نمیشه 😁

و ی چیزه دیگه .‌..ک من گفتم الیاس دختره ???!!!

ب کی گفتم 

ب تو 😂😂😂

من اصلا با تو یادم نمیاد انقد صمیمی بوده باشم ک بخوام چیزای شخصیِ زندگیمو بهت بگم ....

بعدشم گفتی از جایی خبر داری ک این حرفو گفتی 😄

دقیقا از کجا????

این جا رو برا من مشخص کن ببینم کجاست😂😂✋

چون من از الیاس چیزی ب کسی نمیگم 

اگرم بگم راستشو نمیگم 😄😛

کسی ک نیست چون از خودم مطمئنم ک ب کسی چیزی نگفتم 

ولی اگرم هست پس اونی ام ک خبر بهت میرسونه بازیچه دستِ منه 😃

ک اونم تورو تونسته راحت بازی بده 😁😅

ولی تو خواستی حتما ریپ کن 

من با کمالِ خونسردی میخونم و جواب میدم 😂😘

خب تا صبح ک نیومدی تاپیکم هیچکی گزارش نزد  همینکه تو تاپیکم پیدات شد ب لطف دوستات تاپیکم ترکید ...

۱_تاپیک رو‌ نی نی یار ترکوند چون من بهش گفتم و محض اطلاعت تاپیک زدن برا کاربرای دیگه ممنوعه

۲_تو کل اون تاپیکی رو که توش پست گذاشته بودم در موردت رو خوندی؟ یا فقط از رو چند تا شات نتیجه گیری کردی؟؟

۳_اونا که دلشون از من خونه دیگه به خودم ربط داره و میدونی دلیلش چیه؟ چون بهشون گفتم گندکاریاشون رو ببرن تو خصوصی و سایت رو به گند نکشن

۴_من خیلی بیشتر از چیزی که تصور میکنی میدونم ....

۵_حرفای تو و دوستای معلوم الحالت برام کوچکترین اهمیتی نداره و‌نمیخونم پس مزاحم نشو.نوچه های دهه هشتادیت رو هم جمع کن