2789
عنوان

خاستگار

140 بازدید | 14 پست

بچه هااگ خاستگاری داشتین ک مودب بوداماموقع عصبانیت عجول بودامان اینک بی ادبی کنه حرف بدبزنه ولی ی حرف عجولانه ای میزد ولی زوداروم میشد بعدامنطقی حرف میزد -و زودرنج بود ی مقدار من فکرمیکنم نسبت ب ی پسر زودرنجه البت فکرمیکنم ب گذشتش ربط داره سختی کشیده وقتی کم سن بوده قبول میکردین؟طرزفکرتون توچیزای اصلی بهم میخورد اما یکم روحیاتتون فرق میکردمثلاشمابرونگراتر وبیشتراهل جمع بودین اون کمتر البت ن خ کم ولی ن مث شما

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

همه مسائل رو قاطی گفتی که....😅

آره مهمه درونگرایی و برونگرایی خودت و طرف مقابل رو در نظر بگیر و اگه تفاوت داشت در مورد رفت و آمدها به نتیجه برس چون‌ ممکنه بعدا به مشکل بربخوری

زودرنج بودن هم واسه جنس دختر طبیعیه، پسر باید رعایت کنه و مواظب حرف زدن و رفتارش باشه

هیچ دو تا ادمی کاملا مثل هم نیستن

بالاخره ی اختلافاتی وجود داره ک مهم نیست

مهم پذیرفتن این تفاوتا و حفظ احترامه

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

الان کمی زود رنجه بعد ۵ سال اون زود رنجیش و یکم عصبیش تبدیل میشه به داد و قال اعصاب خودم تو موجه یکی هم بیاد هی همش بزنه اصلا حوصلشو ندارم 

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
هیچ دو تا ادمی کاملا مثل هم نیستن بالاخره ی اختلافاتی وجود داره ک مهم نیست مهم پذیرفتن این تفاوتا ...

اگه عاشقشی

میتونی با لحن خوب باهاش حرف بزنی ازت نرنجه

و با بقیه تفاوتا کنار بیای

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."